Firma projektująca ogrody - Warszawa

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

13 lutego 2017, 22:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mogę polecić stronę obi na której sam zaopatruję się w różnego rodzaju akcesoria do ogrodu. Wiadomo, jak ma się ogród to i akcesoria z nim związane są koniecznością. Weź zobacz tutaj https://www.obi.pl/ogrod-i-wypoczynek/c/860

Ten post był edytowany przez adiadi dnia: 13 lutego 2017, 22:44
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2017, 08:16

Akcesoria do ogrodu można kupić również w dobrych sklepach internetowych, które się tym zajmują, gdzie dodatkowo zawsze można liczyć na niższe ceny. W samej Warszawie bez problemu znajdziesz też firmę zajmującą się aranżacją ogrodu od A do Z.

www.Symbiom.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2018, 13:23

Jeśli chodzi o projektowanie ogrodów, to polecam Pracownię "Zielony Zakątek" z Wawy. Świetne realizacje mają na koncie, warto sprawdzić np. na ich stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2018, 17:56

W kwestii projektowania ogrodów polecam zerknąć również na BioArt.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i chętnie pomożemy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2018, 22:48

Ze swojej strony mogę polecić firmę Multi-Projekt z Wołomina, tu macie ich galerię realizacji można sobie obejrzeć: multi-projekt.info.pl/realizacje,5.html#content. W moim dość sporym ogrodzie jest i miejsce na plac zabaw, i na grilla, i na odpoczynek (rozstawienie leżaków). Do tego jest elegancki trawnik i fajnie dobrana roślinność. Jestem zadowolony z realizacji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 czerwca 2018, 22:33

Świetne pomysły na zaprojektowanie ciekawego ogrodu znajdziecie w Pracowni Aranżacja http://www.pracownia-aranzacja.pl/ Wiem, bo korzystałem, a doświadczenie właścicielki jest ogromne.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 września 2018, 14:04

Zaprojektowany ogród przez specjalistów to zupełnie inny ogród niż taki zrobiony z przypadku. Ekspert będzie wiedział co w danym czasie można zasadzić i w którym miejscu. My skorzystaliśmy z usług firmy Januszówka z BielskaBiałej www.januszowka.pl.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2018, 16:53

Jeśli już mowa tutaj o projektowaniu ogrodów, to czy ktoś z Was ma u siebie tak zwane ogrody wertykalne, takie jak na stronie http://www.wertykalni.pl? Ja trafiłam na nie przez przypadek i muszę przyznać, że bardzo mi się coś takiego spodobało. Ile kosztuje założenie takiego ogrodu? Czy dbanie o niego jest bardzo czasochłonne? Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2018, 22:11

Ciekawy pomysł z tymi ogrodami:) Ale to chyba bardziej pomysł do wnętrza niż wokół domu? Mnie bardzo podobają się ogrody z bujną roślinnością, najlepiej z kwiatami które kwitną o różnych porach roku, aby jak najdłużej było w ogrodzie kolorowo. My posiadamy dość mały ogródek, ale i tak zmieściło się tam dużo ciekawych roślinek. Mój mąż co jakiś czas przywozi nowe do kolekcji:) Przy aranżacji ogrodu warto zwrócić uwagę nie tylko na koszty jego wykonania, ale przede wszystkim utrzymania. Troszkę informacji o tym można znaleźć np. tu Różne gatunki roślin wymagają innej pielęgnacji w zależności od pory roku, dlatego warto też przemyśleć ten temat jeszcze na etapie projektu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2019, 12:11

Dla mnie projektowanie ogrodów to wielka pasja w którą warto inwestować swój czas.
http://www.projektogrod.eu/ choć ja zawsze proszę o pomoc architekta krajobrazu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19622 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 136

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >