Firma wynajmująca rusztowania na śląsku?

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

28 marca 2014, 11:31

Zgadzam sie: good 0 bad

Potrzebowałbym wynająć 3 rusztowania na terenie Śląska (w tym 2 w Katowicach) nie prowadzę biznesu w tym rejonie więc rynek jest mi nieznany mogę się posiłkować ewentualnie internetem. Czy kojarzy ktoś może firmę Domena? (http://www.wynajemrusztowan.slask.pl/) mniej więcej firm o takim profilu szukam. Ewnetualnie jeśli ktoś by miał jakieś nowe propozycję bardzo bym prosił.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 397 Grupa: Firmy budow... My też przez długi czas mieliśmy problem ze znalezieniem ogarniętej firmy transportowej, albo brak kontaktu albo terminy się rozjeżdżały. Od jakiegoś czasu wspó...
  • domek letniskowy Liczba postów: 25 Grupa: Firmy budow... Jeśli chcesz stworzyć komfortowe miejsce do odpoczynku latem bez organizowania wielkiej budowy. Sprawdź kontenery mieszkalne. To rozwiązanie, które zyskuje na p...
  • recykling Liczba postów: 84 Grupa: Firmy budow... Chciałem podzielić się moimi niedawnymi doświadczeniami z firmą Logmar. Potrzebowałem transportu materiałów na budowę domu w okolicach Pruszcza Gdańskiego i zde...
  • Instalacja smart home Małopolska Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Ktoś zna jakąś firmę w Myślenicach, która oferuje kompleksową instalację smart home? Chodzi mi o coś, co obejmuje doradztwo, instalację i konfigurację.
  • Ekspertyza budowlana Gliwice Liczba postów: 4 Grupa: Firmy budow... Ekspertyzy budowlane to kluczowe narzędzie w ocenie stanu technicznego budynku, które może być niezbędne w przypadku planowanych remontów, sprzedaży nieruchomoś...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19627 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 186

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >