Osoby, które orientują się w temacie na pewno wiedzą, że jeśli chodzi o zakup i montaż zbiornika na szambo, to tutaj kluczową rolę odgrywa firma, która wykonuje właśnie takie usługi. Ja mogę Wam polecić tę firmę www.zbiornikibetonowe.net.pl , gdyż od kilkunastu lat działają z powodzeniem na ryku, a do tego ich oferta jest naprawdę korzystna dla klienta. Otrzymujemy 6 lat gwarancji oraz wykonanie całej niezbędnej dokumentacji.
offline Moska90 kierownik
|
|
Ten post był edytowany przez Moska90 dnia: 3 kwietnia 2018, 22:49 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Gunia23 doświadczony
|
Szambo jest teo typu instalacją, która po prostu musi być bezwzględnie wykonana prawidłowo i bez usterek. Wiadomo, że nikt nie chce mieć z nią problemów. Dlatego również uważam, że kluczową rolę w tej kwestii odgrywa producent szamba (np. www.betonowe-szamba.net.pl/). Wybierając sprawdzoną firmę macie pewność, że wykona ona dla Was naprawdę dobrą instalację, która nie będzie sprawiała żadnych problemów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: fiesta6 praktykant |
Osobiście uważam, że szambo ekologiczne to rozwiązanie na które powinieneś postawić. Ekologiczne oczyszczalnie budowane z użyciem osadnika gnilnego EKO są całkowicie bezpieczne dla środowiska, w trakcie ich używania do otoczenia nie uwalniają się żadne szkodliwe substancje. Poza tym spełniają wszystkie wymogi prawa w zakresie jakości wprowadzanych do gruntu ścieków. Sam miałem okazję postawić na tego typu rozwiązanie z oferty http://oczyszczalnia.net/ . :) |
| |
Gość: błaż81 praktykant |
|
| |
Gość: xbaaw praktykant |
Najlepiej postawić na zbiornik ekologiczny. Eko Maro http://ekomaro.pl/ produkują takie, również i my zdecydowaliśmy się na ich wybór. Warto brać pod uwagę rozwiązania przyjazne dla środowiska, godne naszych czasów. |
| |
Reklamy Google | |
offline mirek33 praktykant
|
Z tego wątku dowiedziałem się bardzo dużo ciekawych
informacji.Taki jestem i się nie zmienię. |
| |
Gość: Insonia praktykant |
|
| |
offline Deryll fachowiec
|
Ja także zdecydowałem się na zakup szamba betonowego. Wykop pod zbiornik wykonała dla mnie firma www.wykopy.eu . Swoje usługi przeprowadzili sprawnie i profesjonalnie. Dysponują wykwalifikowanym personelem oraz nowoczesnym sprzętem budowlanym. |
Ten post był edytowany przez Deryll dnia: 22 kwietnia 2020, 08:03 | |
| |
offline rojin praktykant
|
|
| |
offline Dawido82 fachowiec
|
Ja także uważam, że warto korzystać z usług firm posiadających dobrą opinię oraz duże doświadczenie. Sam zdecydowałem się na ofertę firmy www.szambobetonowe24.pl . Dysponują szerokim wyborem szamb betonowych jednokomorowych, dwukomorowych oraz wszelkiego rodzaju zbiorników. Zajmują się także transportem i montażem swoich produktów. |
|