Zainteresował mnie temat stosowania folii grzejnych jako
ogrzewania podłogowego, ściennego czy sufitowego - coś
takiego dokładnie http://www.enekosystem.pl/
Rozważam u mnie zmianę zwykłych grzejników na takie
folie na ścianach. Czytałem że to nowoczesna metoda, ale
liczę że ktoś ma i podpowie jak się sprawdza? Dom mam
nowy ale dobrze ocieplony - czekam na opinie
offline kretek praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline olaola praktykant
|
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
| |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
Gość: RedSnake praktykant |
Potwierdzam, że folie grzewcze to obecnie najtańsze ogrzewanie dla domu. Folie grzewcze Eneko system są foliami pierwszej generacji, w których na cienkiej folii PE są nadrukowane paski grafitowe. Na rynku są dostępne folie grzewcze drugiej generacji, gdzie grafit został zastąpiony nanowłóknami węglowymi, a folia PE wzmocniona folią PET. To powoduje, że element grzewczy w normalnym użytkowaniu jest nieśmiertelny. Folie "drabinkowe" Eneko system niestety już nie. Więcej informacji znajdą Państwo na stronie www.redsnake.pl |
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline Oze.Sklepna5.pl doświadczony
|
|
| |
offline robert79 inżynier
|
Tutaj jest trochę informacji na ten temat https://remont.biz.pl/folia-grzewcza/folia-gr zewcza-na-podczerwien-jak-dziala-to-ogrzewanie/ |
| |
Gość: TereVeret praktykant |
Today you can take everything in Dota 2 and earn great money. Only today is there a great opportunity to choose a bet on a site Best Websites for DOTA 2 Skin Betting with a wide line. I think you need today to use such a site that can now make you additional income |
| |
Gość: Hares Werev praktykant |
Remarkable day to all. In the long run the game plan about Chernobyl has gotten acclaimed. Also, everyone needs to go to this city. Regardless, it's particularly hard to show up without a visit. Regardless, as of now you can use tour to chernobyl it is useful for you. I figure this woods will be for all of you |
|