offline ![]() GWARDIA inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pati_44 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
Z fotografią jest tak... Czarno białe pokazują duszę człowieka, zwierzęcia, przedmiotu, miejsca, natomiast kolorowe są powszechne jako pokazanie koloru ubrania, radości, dzieciństwa. Ja się lubuje w czarno białych zdjęciach mają sobie tajemniczość jakiej teraz brakuje społeczeństwu |
| |
offline ![]() r.aleb doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() HubaBuba inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() srebrnakotka777 majster
![]() |
Ja uwielbiam fotografie, portrety, krajobrazy, architektura. Oglądając tak pięknie wykonane zdjęcia, taką piękną sztukę to się wyciszam. Co lepsze uwielbiam fotografie zwierząt uważam że niektóre momenty są tak urocze... dzika przyroda to jest to a takimi zdjęciami można troszkę podejrzeć jak sobie żyją :) |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Ja uwielbiam oglądać fotografie Fotografiemoże znacie jakieś inne miejsca gdzie można obejrzeć ciekawe fotografie? Szczególnie interesują mnie fotografie miejsc, miast, krajobrazu, nie koniecznie profesjonalne. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
To ja z racji tego, że byłem świadkiem na ślubie od pewnego czasu zajmuje się głównie oglądaniem fotografi, którymi są zdjęcia ślubne. Swoją drogą zachęcam do obejrzenia portfolio ludzi, którzy na ślubie siostry robili zdjęcia http://www.swiatloczuli.org/ magicy. Jeśli ktoś będzie potrzebował dobrego fotografa to warto się odezwać. |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Niedawno przekonałem się jakim problemem jest zrobienie dobrej fotografii produktowej, całe szczęście znalazłem pomocnych ludzi w http://studio-fotograficzne.eu/ zajmują się tam w sposób profesjonalny fotografią produktową. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
|
|
Fotografia
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Budowa dróg - kompleksowo Liczba postów: 2 Grupa: Pasje forum... Ciekawie ile osób zainteresuje się budowa dróg . Sam pewnie jeszcze dzisiaj o tym powiem mojemu kumplowi.
- Mobilny Serwis TIR Liczba postów: 4 Grupa: Pasje forum... Wynajem samochodów dostawczych i busów cieszy się popularnością wśród osób organizujących przeprowadzki lub transport większych grup. W ofertach takich jak ta n...
- Kosmetyki dla mężczyzn? Liczba postów: 149 Grupa: Pasje forum... Wybór kleju do sztucznych rzęs zależy od kilku czynników, takich jak doświadczenie w aplikacji i typ skóry. Osoby początkujące często szukają produktów o łagodn...
- Gra w karty Liczba postów: 63 Grupa: Pasje forum... Gry karciane zawsze były fantastycznym sposobem na relaks i nawiązanie kontaktu z przyjaciółmi, oferując zarówno wyzwanie, jak i szansę na interakcję społeczną....
- Moda na wiosnę Liczba postów: 69 Grupa: Pasje forum... Podczas wakacyjnego wyjazdu kluczowe jest posiadanie wygodnych i stylowych ubrań, które sprawdzą się w różnych sytuacjach. Zwiewne sukienki plażowe, lekkie tuni...