To prawda, że tylko dobry fotograf uchwyci magię chwili, emocje i uczucia na twarzach ludzi, cały ten ulotny charakter niepowtarzalnych chwil. Do tego trzeba mieć i oko, i wrażliwą duszę i czujny aparat. Z drugiej strony, dobra fotka produktowa wymaga nieco zmysłu artystycznego, bo żeby była dobra, to też musi przykuwać oko.
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rysiek1 majster
|
Gdzie robicie odbitki swoich zdjęć? Bo ja już kolejny raz będę zamawiał w http://www.fotolab.pl/ To bardzo wygodna opcja na wywołanie zdjęć z dostawą prosto do domu. Ceny mają bardzo niskie za wywołanie 100 odbitek w pakiecie wychodzi 24 grosze za sztukę. |
Ten post był edytowany przez rysiek1 dnia: 4 kwietnia 2014, 12:08 | |
| |
Reklamy Google | |
offline rudamaryla majster
|
Ja chciałam się kiedyś nauczyć od kolegi sztuki robienia zdjęć. Brakuje mi niestety zmysłu artystycznego, więc daleko mi do jego umiejętności, zwłaszcza, że on się ciągle doszkala w tym zakresie. No i dzięki temu stał się jednym z najbardziej poszukiwanych fotografów ślubnych w Rzeszowie, a terminy w jego studio RGFotografia trzeba sobie rezerwować z dużym wyprzedzeniem. |
| |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
Gość: lina praktykant |
ja zaczęłam ostatnio coraz więcej inwestować w dobry sprzęt i zdjęcia wychodzą mi naprawdę genialne, ostatni zakup to głowice panoramiczne w http://panoramichead-shop.com/ |
| |
Reklamy Google | |
offline katalyna doświadczony
|
|
| |
offline majkale fachowiec
|
Ja ostatnio zainstalowałem sobie na swoim smartfonie bardzo
fajną aplikację, mianowicie instagram .Na pewno każdy z
Was o tym słyszał. Można się podzielić swoimi
zdjęciami z innymi ludźmi. Wcześniej odpowiednio je