offline ![]() GWARDIA inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() pati_44 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Kowalski inżynier
![]() ![]() ![]() |
Z fotografią jest tak... Czarno białe pokazują duszę człowieka, zwierzęcia, przedmiotu, miejsca, natomiast kolorowe są powszechne jako pokazanie koloru ubrania, radości, dzieciństwa. Ja się lubuje w czarno białych zdjęciach mają sobie tajemniczość jakiej teraz brakuje społeczeństwu |
| |
offline ![]() r.aleb doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() HubaBuba inżynier
![]() ![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() srebrnakotka777 majster
![]() |
Ja uwielbiam fotografie, portrety, krajobrazy, architektura. Oglądając tak pięknie wykonane zdjęcia, taką piękną sztukę to się wyciszam. Co lepsze uwielbiam fotografie zwierząt uważam że niektóre momenty są tak urocze... dzika przyroda to jest to a takimi zdjęciami można troszkę podejrzeć jak sobie żyją :) |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Ja uwielbiam oglądać fotografie Fotografiemoże znacie jakieś inne miejsca gdzie można obejrzeć ciekawe fotografie? Szczególnie interesują mnie fotografie miejsc, miast, krajobrazu, nie koniecznie profesjonalne. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
To ja z racji tego, że byłem świadkiem na ślubie od pewnego czasu zajmuje się głównie oglądaniem fotografi, którymi są zdjęcia ślubne. Swoją drogą zachęcam do obejrzenia portfolio ludzi, którzy na ślubie siostry robili zdjęcia http://www.swiatloczuli.org/ magicy. Jeśli ktoś będzie potrzebował dobrego fotografa to warto się odezwać. |
| |
offline ![]() rysiek1 majster
![]() |
Niedawno przekonałem się jakim problemem jest zrobienie dobrej fotografii produktowej, całe szczęście znalazłem pomocnych ludzi w http://studio-fotograficzne.eu/ zajmują się tam w sposób profesjonalny fotografią produktową. |
| |
offline ![]() Kristoferek kierownik
![]() |
|
|
Fotografia
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 405 Grupa: Pasje forum... Jeżeli macie problemy z finansami w Waszej firmie, to zdecydowanie polecam Wam sprawdzić ofertę firmy DEBERG LIMITED - Kupię Spółkę z Długami , która zajmuje si...
- podróże Liczba postów: 331 Grupa: Pasje forum... Jeśli wybierasz się w podróż i szukasz książki, która zabierze cię w niesamowity świat, polecam "Król Węży. Księga I: Nowy heros. O rzeczy na Południu" Dominika...
- Gadżety reklamowe dla firmy Liczba postów: 207 Grupa: Pasje forum... Chcesz, aby Twoja firma była rozpoznawalna? https://shirtme.pl/kategoria-produktu/kr eator-nadrukow/polary/ to świetne miejsce do zaprojektowania polarów z logo....
- Prezenty walentynkowe Liczba postów: 179 Grupa: Pasje forum... Zabieg oczyszczania wodorowego twarzy to nowoczesna metoda, która łączy działanie wodoru z pielęgnacją skóry. Dzięki temu zabiegowi można uzyskać głębokie oczys...
- Praca za granicą dla budowlańca Liczba postów: 126 Grupa: Pasje forum... Wiele osób pracujących w Niemczech ubiega się także o Kindergeld, ale czy wiecie, czy numer identyfikacyjny jest konieczny? To bardzo ważna kwestia, zwłaszcza d...