Stron: 72 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rok.kaw praktykant
|
Fototapeta to bardzo dobry pomysł,jednak zależy też do jakiego pokoju chcesz ja dać? Moim zdaniem akurat w salonie nie będzie zbyt trafiona,ale już w przedpokoju,kuchni czy sypialni jak najbardziej tak i warto się nad tym zastanowić. Moim zdaniem w salonie zdecydowanie lepiej sprawdza się np. kamień dekoracyjny, taka fototapeta troszkę mi nie pasuje do salonu. Ja osobiście mam w sypialni i tam jestem z niej bardzo zadowolona |
| |
Reklamy Google | |
offline Ekspert Sztukaterii WMB inżynier
|
Jeżeli nie lubicie fototapet to sztukateria będzie
oryginalnym rozwiązaniem - czy to będą listwy ścienne,
panele 3D czy
inne elementy dekoracyjne, na pewno każdy indywidualnie
ozdobi wnętrze. Do tego możliwość ich malowania i
dowolnego układania daje wiele ciekawych rozwiązań :) |
Ten post był edytowany przez Ekspert Sztukaterii WMB dnia: 21 grudnia 2015, 12:39 | |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline michaloo praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline oleska23 kierownik
|
Mi podobają się takie prowansalskie wzory jak tutaj http://artpasaz.pl/dekoracje-scian-w-stylu-sh abby-chic/ idealnie nadają się do ozdoby np. ściany w salonie. |
| |
offline barbarra1 praktykant
|
Witam serdecznie. Uważam że fototapety nie wychodzą z mody, były i w dalszym ciągu są modne. A teraz jest tyle możliwości i fantastycznych aranżacji, że naprawdę jest w czym wybierać. Oprócz standardowych wzorów typu krajobrazy itp. do mnóstwo abstrakcyjnych wzorów które np znajdziesz tutaj http://fototapetynawymiar.com/ Ja sama zamawiałam przez ten sklep internetowy fototapety zarówno do kuchni jak i do salonu. Do salonu proponuję ciekawy krajobraz który np można podświetlić LED- ami wygląda to niesamowicie. |
Ten post był edytowany przez barbarra1 dnia: 19 stycznia 2016, 14:43 | |
| |
offline leo5 majster
|
|
| |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline ArtDeVivre_pl majster
|