Stron: 72 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
offline HaDwao.net inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zoja W praktykant |
To prawda, chyba zawsze będą modne, al ja nadal nie potrafię sie na nie zdecydować, a co jak mi się za rok od podoba, będę kolejna kupować. Wolę tak jak teraz dla syna do pokoju kupić normalnie tapetę i jakieś naklejki. Tym bardziej, że koleżanka dała mi namiar na świetny sklep zobaczcie jakie sa ekstra http://www.jagodowykot.pl/kategoria-produktu/dziecko/dodatki -do-pokoju-dzieciecego/tapety-i-naklejki-scienne/ Na pewno kupie mu tą naklejkę tablicową w kształcie gór, przynajmniej nie będę miała problemu, ze porysuje mi ściany |
| |
Reklamy Google | |
offline My-house.com.pl majster
|
|
| |
Gość: marzena 888 praktykant |
Nie przepadam za tymi fototapetami. Teraz urzadzamy właśnie pokój naszej 3-letniej corki i w Jagodowym Kocie kupiłam jej trochę naklejek na ściany. Wyszło super, a te naklejki sa bardzo dobre. Wzięłam jej tez taką tablicówkę w kształcie gór do pisania, bo niestety ale zaczęła nma pisać gdzie popadło, a tak zajęła się w swoim pokoju malunkami i może rysować do woli. Wystarczy tylko co raz zetrzeć i odnowa zaczyna. Fajna sprawa, polecam. |
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Nieco z innej beczki... |
| |
offline Metal-Mix.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: ŻanetaJ praktykant |
Moim zdaniem tak szybko nie minie, te fototapety są naprawdę świetne. Przyznam, że również nie byłam ich zwolenniczką, ale przy okazji urządzania pokoju naszej córeczki namyśliłam sie i zmieniłam zdanie na ich temat po tym jak zobaczyła inspiracje na blogu JagodowegoKota. Te pokoje naprawdę ślicznie wyglądały, a dobrze dobrana fototapeta i naklejki potrafią całkiem odienić wygląd pomieszczenia i nadać mu charakter. |
| |
offline Emill majster
|
Ciekawym rozwiązaniem jest grafika na szkle. Można z powodzeniem zastąpić tym tapetę. Na http://www.rkglass.pl/grafika-na-szkle można pooglądać sobie ciekawe zdjęcia wykonanych już tego typu projektów. |
Ten post był edytowany przez Emill dnia: 29 września 2017, 07:44 | |
|
Stron: 72 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸