Stron: 72 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸
offline Tools4pro.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline fikson kierownik
|
Na penwo modna w większości przypadków, ale warunkiem jest to, że ściana jest gładka, równa, dobrze przygotowana pod tapetowanie. Na falistych ścianach kiepsko się będzie prezentować taki produkt. Rozwiązaniem jest wygładzenie, np. gotową masą Acryl-Putz. U siebe tak zrobiłem. Raz szpachlowanie z góry da dół, raz z lewej do prawej. Dzięki temu ściana się wyrównała elegancko |
| |
Reklamy Google | |
offline Endy76 kierownik
|
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
|
| |
offline operatorkoparki doświadczony
|
Od fototapet wolę zwykłe tapety. Jakoś tak mam, że zawsze boję się o zbicie szkła pod którym znajduje się owa fototapeta. Polecam zajrzeć tu. |
| |
Reklamy Google | |
offline bibi2 fachowiec
|
Bardzo fajne tapety kupowaliśmy od nich https://innetapety.pl/tapety-mlodziezowe świetny wybór , ceny bardzo korzystne . Sądzę że tam znajdziesz coś odpowiedniego . |
Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 16 listopada 2017, 18:17 | |
| |
offline Lusbet_pl majster
|
|
| |
Gość: rachella praktykant |
Fototapeta raczej z mody nie wychodzi, jedynie są coraz to nowsze wzory, które wyglądają lepiej lub gorzej. Ja mimo wszystko jakoś nie jestem przekonana do takiej formy ozdoby. Na początku to wygląda dobrze, ale po paru latach jak wyblaknie lub zacznie się odklejać (a na pewno zacznie), to już wygląda to raczej średnio. |
| |
offline drewbud fachowiec
|
dokładnie, widziałam mnóstwo super wzorów do salony
zerknij tu www.fotnart.pl |
| |
offline miętusek doświadczony
|
Zawsze zamiast fototapety można postawić na coś mniejszego, a równie fajnego - obrazy na płótnie. Mniej kłopotliwe, bo nie trzeba się przejmować tym, czy ściany są równe, czy tapeta zostanie położona poprawnie, a i przy zmianie aranżacji pomieszczenia można łatwo zmienić obrazek. Widziałam świetne wzory na digitaldruk.pl/506-obiekty. Kamienie, kolorowe piłeczki, motywy z sercami. A jak mamy jakieś swoje ulubione zdjęcie, to i z niego można u nich zrobić obrazek. Super :) |
|
Stron: 72 ▾ ◂◂ ◂ 14 15 16 17 18 ▸ ▸▸