offline bangi praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: werq praktykant |
Bardzo mi się podobają fototapety na szkle. Piękna sprawa. Ostatnio zamontowałam takie w kuchni, firma http://www.druknaszkle.pl/ zrobiła profesjonalne pomiary, także pasuje wszystko jak ulał. Jeśli ktoś chce mieć ładną i stylową kuchnię to jest to idealne rozwiązanie. |
| |
Reklamy Google | |
offline sylwia4012 kierownik
|
Powiem wam szczerze, że wygląd fototapety w pomieszczeniu
nie zawsze jest fajny. Najlepiej, aby salon o którym mowa
miał dużą powierzchnię najlepiej z jakieś 20m2 i miał
dużo światła, ale też wiele zależy od tego w jakich
kolorach będzie ta tapeta. Moja znajoma ma przyklejoną
taką biało czarną fototapetą w pokoju, który ma
zaledwie 12 m, a co gorsze ten pokój ma mało światła i
ta ściana wygląda na taką ponurą i przytłaczającą. Na
tej stronie |
| |
offline kostek praktykant
|
|
| |
offline rudamaryla majster
|
Z fototapetą w kuchni, to jeśli kuchnia jest duża, to ok.
Natomiast fototapety na szkle - świetna rzecz. Obijało mi
się takie o oczy, bardzo fajne, chociaż nie do każdej
kuchni. Czasami się zastanawiam, jak wyglądałby kuchnia,
gdyby wzór fototapety obejmował ściany i fronty szafek...
? |
| |
Reklamy Google | |
Gość: david praktykant |
Ja kupiłem właśnie fototapetę w http://produkcjafototapet.pl/ . Bardzo ładnie będzie wyglądać na ścianie. Co do jakości fototapety to jest naprawdę dobra. Polecam wszystkim ten sklep. |
| |
offline marek.bit doświadczony
|
Bardzo podobają mi się fototapety, choć oczywiście nie
wszystkie. Wydaje mi się, że najbardziej efektownie
prezentują się te, które przedstawiają jakiś krajobraz,
na przykład las czy plażę. Trzeba jednak przyznać, że
fototapety nie sprawdzą się w każdym wnętrzu. |
| |
Gość: tapeciarz praktykant |
Wystarczy przejrzeć oferty sklepów - fototapety wracają do łask, choć na chwilę były zapomniane. Teraz znów święcą tryumfy ;) Zwolenników fottapet i tapet zapraszam do zapoznania się z asortymentem sklepu Miramurum. |
| |
offline rysiek85 praktykant
|
|
| |
offline heroes praktykant
|
Mnie się podobają fototapety, przede wszystkim z jakimś
krajobrazem. Nie lubię natomiast fototapet z motywem
zwierzęcym (a takie też widziałem w wielu sklepach) |
|
Fototapeta - modna, czy niekoniecznie?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Wykończenie domu Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Inwestycja w mały magazyn do wynajęcia może być korzystna dla sklepów planujących rozwój lub zwiększenie asortymentu. Wynajem pozwala na testowanie nowych produ...
- Magazyn Liczba postów: 864 Grupa: Wykańczamy... Zastanawiasz się, jak poprawić organizację pracy w magazynie? Sprawdź osprzęt do wózków widłowych od Mipromet. Oferują wciągniki, podnośniki i krążki linowe, tr...
- Okna do domu Liczba postów: 49 Grupa: Wykańczamy... Okna mam już wybrane, teraz zastanawiam się nad samym wykończeniem czyli parapetami. Na rynku opcji jest wiele. Parapety PCV są wykonane z twardego polichlorku....
- Wyposażenie kuchenne - zlewozmywaki i baterie Liczba postów: 9 Grupa: Wykańczamy... A jeśli do swojej kuchni będziecie szukali stylowych i dobrze wykonanych wariantów baterii kuchennych z wyciąganą wylewką, czy też kranów naściennych, aby do si...