Fototapeta - modna, czy niekoniecznie?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 73 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

14 kwietnia 2015, 11:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Zamiast fototapety można zastosować sztukaterię wewnętrzną. Panele dekoracyjne 3D, listwy ścienne idealnie udekorują ścianę. Można zastosować inne elementy sztukaterii - rozety, dekory. Wszystko zależy od wyobraźni. Każdy element dekoracyjny wkomponuje się w każde wnętrze. Dostępne różnorodne kształty udekorują pomieszczenie w stylu klasycznym jak i nowoczesnym. Nabierze indywidualności, charakteru, stylu i elegancji. Można je malować na ulubione kolory, łączyć z innymi dekoracjami, materiałami. Możliwości jest wiele.

nutka nowoczesności z elementami klasycznymi ?

a może bardziej w kierunku samej nowoczesności ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 kwietnia 2015, 13:13

fototapety odchodzą do lamusa? :D że niby gdzie tak jest, bo ja osobiście widuję je coraz częściej i coraz to fajniejsze :) w domu mam fototapetę w jadalni na całej dość dużej ścianie, oraz fototapeta-kwiat w łazience, na malutkim obszarze.moja kobieta planuje jeszcze taką http://www.salonyhoff.pl/uploads/media_items/3315-26-aranzac ja2.750.450.s.jpg w holu :) w obu tych miejscach wyglądają bardzo fajnie i każdy zwraca na nie uwagę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2015, 08:16

Fototapety nie odchodzą do lamusa, tylko wręcz wracają do łask! Teraz jest tyle nowoczesnych wzorów, że tylko przebierać wybierać. Również mam u siebie na całej ścianie w salonie i niesamowicie to wygląda (oczywiście pod warunkiem, że jest odpowiedni dobrana kolorystycznie do reszty pomieszczenia).

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 15:22

Moim zdaniem niekoniecznie,bardzo uciążliwe jest kiedy na siłę wpychamy wszędzie fototapetę,w każda aranżację i pomieszczenie,tak nie powinno być i starajmy się dobierać wszystkie dekoracje rozsądnie,z głową.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 12:18

Bardzo podobają mi się fototapety, ale chyba bałabym się zastosować ją w swoim domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2015, 15:08

Dlaczego,przecież nie ma się czego bać. Wystarczy wybrać tylko odpowiedni motyw fototapety,chociaż szczerze mówiąc to panele dekoracyjne 3D prezentują się znacznie lepiej.

www.BramyKowalski.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2015, 15:21

kikedys nie lubiłem fototapet ale teraz nam mi się spodobały. Po prostu wczesniej widywałem je w takim trochę tandetnym wydaniu typu jakies kiczowate motywy kwiatowe. Zona ostatnio zamowiła fajne tapety z tego sklepu http://secretart.com.pl/ z warszawy.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 czerwca 2015, 10:59

Uważam że jest modna i to coraz bardziej, fototapety wchodzą do pomieszczeń takich jak kuchnia np to pasuje http://www.dekorolka.pl/fototapety-z-kawa-do- kuchni-i-jadalni/102-133 czy nawet do łazienki ( widziałam u znajomych ) na pewno są to inne materiały jak kiedyś, lepsze.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2015, 15:57

Bardzo podobają mi się fototapety w kuchni. Sama zastanawiam się nad fototapetą na jedną ścianę koło lodówki :) Zanim jednak zamówię fototapetę muszę jeszcze wybrać lodówkę z [urlhttp://www.mixmedia.pl/lodowka-do-zabudowy-bosch-kiv-38x 20,id-33476]http://www.mixmedia.pl/lodowka-do-zabudowy-bosch -kiv-38x20,id-33476 Ta którą mam to zamiast cieszyć oko straszy i koniecznie muszę się jej pozbyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 14:49

A dla mnie to nieporozumienie,szczególnie w kuchni gdzie już o niebo lepszą opcją są panele dekoracyjne czy płytki,praktyczne i solidne na lata,wystarczy tylko wybrać ich kolor i wzór.

www.Klawe-Meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 73 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  5 6 7 8 9  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19582 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 246

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >