Tak się zastanawiam, co sądzicie o pomyśle fototapety w łazience? Jakiś brzeg morza albo coś. Rozważam właśnie taką opcję - fototapeta, a na to odpowiednio przycięte tafle szklane, żeby wilgoć nie poczyniła zniszczeń. Przy okazji taką jednolitą taflę będzie łatwiej czyścić, niż kafle i fugi. Jak myślicie?
offline Korneliusz doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Fusion praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
offline Korneliusz doświadczony
|
Wiesz - z tym pomysłem było tak: oglądałem różne pomysły na łazienkę na stronie Glass House i czytałem, że firma wykonuje różne elementy szklane na zamówienie. Pomyślałem więc, czy by nie zrobić fototapety i na to położyć jakiejś tafli szkła na wymiar przyciętej. Tylko takiej solidnej, hartowanej, do łazienki. Powinno to chyba zabezpieczyć przed wilgocią, a będzie wyglądało jak ładny, oprawiony obraz. Ale cały czas mam wątpliwości, więc pytam o rady. |
Ten post był edytowany przez Korneliusz dnia: 22 sierpnia 2012, 02:29 | |
| |
offline Santex.waw.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline connie kierownik
|
|
| |
offline Krzysiek Wojnicki fachowiec
|
|
| |
offline Vincent_Vega fachowiec
|
|
| |
offline LazienkiABC_pl majster
|
Jeżeli chodzi o fototapetę na ścianę w łazience,to uważam że jest to dobry pomysł. Musimy wtedy jedynie zadbać o to,aby w łazience była dobra wentylacja,czyli np zamontować nawiewniki w oknach i sprawa załatwiona.Wtedy fototapeta nie odklei się pod wpływem wilgoci. |
| |
offline mario_kruk fachowiec
|
|
|