Fototapety czy naklejki? Wybieramy najlepszy prezent na święta

« Powrót do artykułu: Fototapety czy naklejki? Wybieramy najlepszy... | « Powrót do grupy: Wnętrza

13 maja 2014, 09:32

Zgadzam sie: good 0 bad

Najlepszy prezent dla dziecka będzie po prostu atrakcyjny i rozrywkowy, o taki - http://prezentmarzen.com/jazda-gokartem-dla-dwojga-w-gdansku / A nie przypadkowy. Na to zwróćcie uwagę ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2015, 16:52

To ja zauwazyłam że teraz bardzo popularne są naklejki na ścianę. Chyba jeden z częściej wybieranych elementów dekoracji. Podoba mi sie bardzo to, jak potrafi zmienić wnętrze. U siebie mam już kilka rodzai.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2015, 09:21

Niech to będzie pakiet z Prezent Marzeń, taki jaki wskazywałem, aby tylko to było coś interesującego, a nie nudnego. Poza tym prezent nie ma być byle czym - ma robić wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Panele szklane w kuchni Liczba postów: 64 Grupa: Wnętrza Mnie się takie panele bardzo podobają. Na pewno jeśli teraz urządzałbym swoją kuchnię, to zamiast płytek wybrałbym szklane panele. Patrzyłem już, że ten szklarz...
  • Sposób na bezsenność Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Jeśli marzniesz w nocy, to zdecydowanie warto postawić na kołdrę puchową – naturalne wypełnienie świetnie trzyma ciepło i jest bardzo lekkie. Alternatywą są koł...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 64 Grupa: Wnętrza I especially agree about the importance of textiles. A well-chosen throw or some interesting cushions can instantly change the whole feel of a room. And the per...
  • Wystrój mieszkania: jak zaaranżować przytulne wnęt... Liczba postów: 10 Grupa: Wnętrza Szukając inspiracji do nowoczesnych aranżacji wnętrzarskich, warto zwrócić uwagę na formatki lakierowane. Są one świetnym rozwiązaniem pod kątem estetyki i funk...
  • Salon w klimacie high fashion Liczba postów: 4 Grupa: Wnętrza Co na prezent? Dziś mikołajki. Więc taki mały prezent od decoroomowego Mikołaja :) Wszystkie pakiety wykończeniowe Decoroom do końca grudnia przecenione! Silver...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19761 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 444

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >