offline kaziodeska praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline barbn inżynier
|
|
| |
Reklamy Google |
Frezarka górnorzecionowa
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Problem alkoholowy - jak walczyć? Liczba postów: 473 Grupa: Trudne tema... Ludzie piją różne produkty alkoholowe i ja to jestem w stanie zrozumieć, ale nie wiem na przykład, czy jagermeister czy jest zdrowy i czy jego picie nie sprawi,...
- Jak lubisz się relaksować? Liczba postów: 3 Grupa: Trudne tema... Kiedy tylko znajdę chwilę wolnego czasu, staram się poświęcać go na rzeczy, co sprawiają mi największą radość. Jednym z takich zajęć jest redagowanie lokalnego....
- Biurka z regulacją wysokości Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Jakiego producenta solidne biurka z regulacją wysokości polecacie?
- Budowa hali przemysłowej Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Właśnie przeczytałam artykuł na https://panoramakutna.pl/nowoczesne-rozw iazania-w-budowie-hal-przemyslowych/ o nowoczesnych rozwiązaniach stosowanych w budowie....
- How do Power BI developers ensure data accuracy? Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Developers use Power Query to clean, transform, and validate data before it reaches the model. They apply data profiling to identify and address inconsistencies...