Może ktoś polecić jakiś konkretny produkt, bądź też markę, głównym kryterium wyboru ma być funkcjonalność, z tego powodu, że drabina w głównej mierze będzie używana przy pracach w środku, chciałbym jakąś solidną, ale jednocześnie niewielką drabinę (2 częściowa maksymalnie). Może ktoś coś polecić? Sąsiad ma coś w tym stylu firmy bodajże, ALVE i bardzo sobie chwali, zna ktoś może tą firmę i może ją z czystym sumieniem polecić?
offline Sarge fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: monolit praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:08 | |
| |
Reklamy Google | |
offline ellliza doświadczony
|
Też słyszałam, że wskazana powyżej firma jest dobra,
jeśli chodzi o drabiny aluminiowe. Ja swoją drabinę
kupiłam w którymś z marketów budowlanych, już nie
pamiętam dokładnie którym, i jestem zadowolona - choć
drabina chyba nie była wcale jakiejś dobrej firmy, bo
była dość tania. Już od paru lat się sprawdza:) |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:09 | |
| |
Gość: Gosek praktykant |
wysuwana chyba bedzie najlepsza bo jest po prostu wielofunkcyjna. Kupisz aluminiowe wysuwane w www.rusztowania-sprzedaz.pl/drabiny.html Maja naprawde duzy wybor roznych firm w atrakcyjnych cenach. Poza tym moze doradza ci tez jakis inny typ drabiny, ktory lepiej sie sprawdzi |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:10 | |
| |
offline Kristoferek kierownik
|
Jak bym miał ja doradzić to sam dla siebie bym tak jak jeden z przedmówców wybrał drabiny firmy KRAUSE, są solidne i stabilne a to podstawa. Kwestia tego, gdzie je kupisz to już sprawa drugorzędna, no chyba, że boisz się podróbek to najlepiej uderzyć do jakiś sklepów, które zajmują się dystrubucją tej marki. Jak byś miał problem ze znalezieniem to spokojnie sklep internetowy DMN www.drabiny-krause.dmn.pl/ogromny wybór właśnie drabin KRAUSE. |
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:11 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Sarge fachowiec
|
No cóż ostatecznie mimo wszystko wybrałem ALVE dokładnie to coś takiego faktycznie jeśli chodzi o drabiny aluminiowe to na rynku jest całkiem spory wybór, ale w ALVE przekonały mnie dwie rzeczy, po pierwsze Polski producent po drugie wysyłka online, a niestety nie wszyscy chcą wysyłać paczki tej wielkości i jest z tym problem. |
| |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
offline bartosz66 doświadczony
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 2 kwietnia 2016, 21:09 | |
| |
Gość: iwan82 praktykant |
|