Funkcjonalne meble kuchenne

« Powrót do artykułu: Funkcjonalne meble kuchenne | « Powrót do grupy: Wnętrza

20 lutego 2012, 15:17

Zgadzam sie: good 0 bad

W wieloletniej pracy przekonałam się , że dla wielkomiejskich domów, gdzie przestrzeń staje się dobrem luksusowym, ma to kluczowe znaczenie.
W przypadku niewielkich powierzchni, funkcjonalność zdaje się przyćmiewać piękno.
Funkcjonalność jest dla mnie punktem wyjścia przy projektowaniu mebli kuchennych.
Moim celem jest wygospodarowanie możliwie największej ilości powierzchni roboczej przy wykorzystaniu dostępnej powierzchni użytkowej. Jednocześnie dzięki niekonwencjonalnemu myśleniu i starannej pracy nad detalami, staram się projektować kuchnie niezwykle eleganckie i jedyne w swoim rodzaju.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2017, 11:57

Funkcjonalność w meblach kuchennych to podstawa. Warto pamietać o tych wszystkich strefach, które należy tam wydzielać. miejsca na przygotowywanie, przechowywanie czy gotowanie to ważna sprawa. No i patenty na domykanie sie szafek lubi ich wysuwanie to podstaawa! Wszystkie te cechy spelniaja moje wymarzone meble od http://www.kuchniepinio.pl/ - polecam Wam:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 grudnia 2017, 14:45

Najbardziej funkcjonalne w kuchni są meble wykonane na wymiar. Takie meble są przeznaczone specjalnie do tej jednej, wybranej kuchni i komponują się z nią bardzo dobrze. Sam mam takie meble u siebie w kuchni. Wykonała je dla mnie firma www.verlani.com i polecam ich również wam. Produkują świetne meble kuchenne na wymiar.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 grudnia 2017, 12:05

Trudno się z tym nie zgodzić, meble systemowe nie zawsze są funkcjonalne i ustawne akurat w naszej kuchni, dlatego jeżeli mam coś polecać to jak najbardziej warto wybrać te na zamówienie.

KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2017, 11:19

Polecam też zerknąć na meble tutaj - http://www.jago-kuchnie.com.pl/meble-kuchenne -szafy-pruszkow.html Nie wiem jakich konkretnie szukacie, ale ich meble sa dość nowoczesne i naprawdę funkcjonalne, także powinny się sprawdzić ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 537

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >