offline ![]() Kamilameble.pl fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: sabinaG praktykant |
Zgadzam się i wiem, bo mam jeszcze niezbyt wygodne krzesłą i po kilu godzinach siedzenia to kręgosłup aż trzeszczy z bólu, ale mam zamiar to zmienić. Akurat wczoraj była u kolegi, który jest programistą i wypróbowałam jego najnowszy zakup czyli fotel, ale super. Już je oglądałam i nawet zdążyłam złożyć zamówienie, co prawda nie brałam tak drogich jak on ale również są świetne. Zobaczcie co wybrałam https://meblujdom.pl/fotel-obrotowy-vip-id6307.html w sumie to nie ja je wybrałam tylko znajomy, on sie jednak lepiej na nich zna, a skoro twierdzi, że są dobre to warto. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() drewbud fachowiec
![]() |
Takie biuro w domu to świetna sprawa, również
zagospodarowałam taką przestrzeń u siebie. Niezbędna
okazała się roleta zewnętrzna. |
| |
offline ![]() Anastazja doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() Anastazja doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Amiya-Tech.eu doświadczony
![]() |
|
| |
offline ![]() mamaMai majster
![]() |
|
| |
offline ![]() knall majster
![]() |
biuro w domu to wygoda, ale odpowiednie zaprojektowanie go nie jest łatwe, zwłaszcza jeśli nie mamy dużo miejsca, zaprojektowanie biura przez architekta wydaje się być wtedy super rozwiązaniem |
| |
![]() Gość: AnitaJ praktykant |
Ja bym tego nie powiedziała, że to nie jest takie łatwe. Moim zdaniem o wiele łatwiejsze niż aranżacja każdego innego pomieszczenia. Wystarczy tylko ruszyć trochę głową, poszukać inspiracji w sieci i po kłopocie. Przede wszystkim warto zadbać aby było w nich schludnie ale i przytulnie. Warto mieć też chociaż jeden mebel, na którym chwilę odpoczniemy czy przeprowadzimy rozmowę z kontrahentem, a także wygodne krzesło do biurka. Proponnuję wam zobaczyć na slf24.pl zarówno fotele, krzesła jak i sofy są naprawdę godne uwagi i zakupu, tyb bardziej, że ceny mają konkurencyjne. |
| |
offline ![]() Atlantic Polska fachowiec
![]() ![]() |
Proponuję w kącie pomieszczenia zamontować blat, który
będzie pełnił funkcję biurka. Dokupiłbym do niego
obracane krzesło, z białym siedziskiem i oparciem, na 4
drewnianych nogach. Ściany i podłogi powinny być w szarej
tonacji. |
|
Gabinet w domu
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 5 Grupa: Ekspert ara... The high-tech kitchen is made in a modern design and will look good in a similar interior. Upper cabinets can be with or without photo printing. They are made s...
- Czym kierować sie przy wyborze projektanta Liczba postów: 11 Grupa: Ekspert ara... czym sie kierowac? jak dla mnie to temat rzeka. Klopot jest taki, ze teraz nie brakuje niby fachowcow, co sie oglaszaja, a potem ich uslugi delikatnie mowiac po...
- Macie jakąś sensowna pracownie projektową w Siedlc... Liczba postów: 6 Grupa: Ekspert ara... These days, we frequently engage in basketball legends play. This is due to the fact that our children are now older.
- Nowoczesne meble na wymiar Liczba postów: 17 Grupa: Ekspert ara... Największą zaletą mebli biurowych na wymiar jest zdecydowanie ich elastyczność w dostosowywaniu się do danych miejsc. Dobrze zaprojektowane, są nie tylko ergono...
- Projektowanie - Tłuszcz - mazowieckie - Szukam Liczba postów: 10 Grupa: Ekspert ara... Jeżeli rozważacie wybór dobrego programu CAD do stabilnej pracy przy projektach drogowych, czy budowlanych to na pewno warto zapoznać się z ZwCAD 2022 o którym....