offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sabinaG praktykant |
Zgadzam się i wiem, bo mam jeszcze niezbyt wygodne krzesłą i po kilu godzinach siedzenia to kręgosłup aż trzeszczy z bólu, ale mam zamiar to zmienić. Akurat wczoraj była u kolegi, który jest programistą i wypróbowałam jego najnowszy zakup czyli fotel, ale super. Już je oglądałam i nawet zdążyłam złożyć zamówienie, co prawda nie brałam tak drogich jak on ale również są świetne. Zobaczcie co wybrałam https://meblujdom.pl/fotel-obrotowy-vip-id6307.html w sumie to nie ja je wybrałam tylko znajomy, on sie jednak lepiej na nich zna, a skoro twierdzi, że są dobre to warto. |
| |
Reklamy Google | |
offline drewbud fachowiec
|
Takie biuro w domu to świetna sprawa, również
zagospodarowałam taką przestrzeń u siebie. Niezbędna
okazała się roleta zewnętrzna. |
| |
offline Anastazja doświadczony
|
|
| |
offline Anastazja doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Amiya-Tech.eu doświadczony
|
|
| |
offline mamaMai majster
|
|
| |
offline knall majster
|
biuro w domu to wygoda, ale odpowiednie zaprojektowanie go nie jest łatwe, zwłaszcza jeśli nie mamy dużo miejsca, zaprojektowanie biura przez architekta wydaje się być wtedy super rozwiązaniem |
| |
Gość: AnitaJ praktykant |
Ja bym tego nie powiedziała, że to nie jest takie łatwe. Moim zdaniem o wiele łatwiejsze niż aranżacja każdego innego pomieszczenia. Wystarczy tylko ruszyć trochę głową, poszukać inspiracji w sieci i po kłopocie. Przede wszystkim warto zadbać aby było w nich schludnie ale i przytulnie. Warto mieć też chociaż jeden mebel, na którym chwilę odpoczniemy czy przeprowadzimy rozmowę z kontrahentem, a także wygodne krzesło do biurka. Proponnuję wam zobaczyć na slf24.pl zarówno fotele, krzesła jak i sofy są naprawdę godne uwagi i zakupu, tyb bardziej, że ceny mają konkurencyjne. |
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Proponuję w kącie pomieszczenia zamontować blat, który
będzie pełnił funkcję biurka. Dokupiłbym do niego
obracane krzesło, z białym siedziskiem i oparciem, na 4
drewnianych nogach. Ściany i podłogi powinny być w szarej
tonacji. |
|
Gabinet w domu
«
Powrót do grupy: Ekspert aranżacji wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka podłoga do salonu Liczba postów: 462 Grupa: Ekspert ara... Jaką podłogę najlepiej wybrać przy dwóch dużych psach :)?
- Szukam architektów - Kraków Liczba postów: 69 Grupa: Ekspert ara... Zastanawiam się nad taką pomocą już od dłuższego czasu.
- Projektant wnętrz Liczba postów: 24 Grupa: Ekspert ara... taka firma co projektuje na pewno musi być dobra! _________________________________ __________ sztuczne kompozycje na cmentarz
- jaka firma do przeprowadzki do Łodzi Liczba postów: 36 Grupa: Ekspert ara... Czy taka firma przewiezie również takie rzeczy jak pianino?
- Akcesoria kuchenne Liczba postów: 53 Grupa: Ekspert ara... gdzie zakupujecie wasze akcesoria ? _________________________________ sztu czne kompozycje na cmentarz