Gadżety reklamowe dla firmy

« Powrót do grupy: Pasje forumowiczów

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 lutego 2019, 11:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Napoje! Najlepsze gadżety a zwłaszcza na koferencje i dłuższe spotkania z klientami. Nasz producent, z którym współpracujemy ma przystępne ceny a zammówienia relizauje szybko i z godnie z planem. To adres jego strony : http://www.stdrink.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lutego 2019, 11:25

Pamiętajcie, iż równie porządną opcją jest grawerowanie gadżetów reklamowych. Dla nas na przykład zajęli się tym www.grawerowanie-piaseczno.pl a efekt okazał się być mocno powyżej oczekiwań. Świetna sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lutego 2020, 17:42

Teraz są dostępne przeróżnej maści gadżety reklamowe dla firm, naprawdę jest w czym wybierać. Ważne tylko, aby sobie określić grupę docelową, dla kogo dany gadżet :)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2020, 09:31

Ja już przez rok zamawiam napoje energetyczne i całkiem dobrze się sprawdza. Bo to nie długopis - tego nie wyrzucisz :) a są smaczne, jest logo firmy. Jak coś, to ST Drink - jak najbardziej polecam, dobry wybór grafiki ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

19 marca 2020, 13:56

A co to ma być jakieś długopisy czy koszulki a może personalizowane słodycze?
Zerknij sobie tu regalo.pl i zobacz jaki duży wybór teraz jest takich gadżetów do firm.
Naprawdę do wyboru do koloru!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 marca 2020, 12:23

Najpopularniejsze są chyba długopisy więc może warto pójść w innym kierunku :P Ja na przykład zamówiłam na stronie Tanie Gadżety notesy i zapalniczki. Klientom taka forma gratisów odpowiada i są zadowoleni.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2020, 12:43

Ja już ze dwa razy zamawiałam napoje energetyczne z ST Drink. Jako reklama dla firmy i jeszcze z logo, smak również dobry to sprawdziło się na 10

Zgłoś | Cytuj | Link

22 maja 2020, 19:27

Reklama drukowana jest według mnie najciekawszą formą promocji. Reklamą tego typu dysponują www.reklama-bielsko.com - ciesze się, że mogłem skorzystać właśnie z ich usług. Zdecydowanie dobrze było rozpocząć z nimi współpracę!

Zgłoś | Cytuj | Link

28 maja 2020, 15:39

Z tego co mi się wydaje to dobrze opłacana jest praca grafika komputerowego i ja w związku z tym chciałbym zapisać się do szkoły https://www.proedukacja.edu.pl/grafik-kompute rowy-multimediow widzę, że często firmy szukają kogoś do wykonania projektów graficznych. Sądzicie, że to zawód przyszłości?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 czerwca 2020, 06:27

Opcji jest bardzo wiele, Dobrze jeśli jest to coś przydanego takiego jak
długopis
notesik
kalendarz ( w firmie często zamawiamy kalendarze w okresie poprzedzającym nowy rok) i klienci bardzo je lubią

Dobrze jest zainwestować oczywiśćie w personalizowane gadżety firmowe tak aby klient kojarzył je z naszą firmą. Nie jest to drogie a będzie budowało dobry obraz firmy. https://artelis.pl/artykuly/76575/personalizo wane-notesy-reklamowe.-praktyczny-upominek-firmowy

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 23 czerwca 2020, 10:24
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 12 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Motoryzacja Liczba postów: 75 Grupa: Pasje forum... Hej, czy ktoś z Was kupował części samochodowe w sklepie Auto Części Lipiec - https://autoczesci-lipiec.pl/oferta/skle p-motoryzacyjny-swiebodzin jeśli tak to po...
  • Własny biznes-warto? Liczba postów: 388 Grupa: Pasje forum... W dobie pracy zdalnej ochrona sieci jest kluczowa, a firewall Fortigate dostarcza skutecznych narzędzi dla zespołów pracujących w różnych lokalizacjach. Dzięki....
  • Samochód zastępczy na czas naprawy Liczba postów: 14 Grupa: Pasje forum... Sprowadzanie aut z Kanady może być korzystne, szczególnie jeśli chodzi o pojazdy luksusowe, które są tańsze niż ich europejskie odpowiedniki. Proces importu obe...
  • Samochód dla rodziny Liczba postów: 88 Grupa: Pasje forum... A czy wiecie, jak wymienić koło w samochodzie? Tak naprawdę mało kto ma o tym pojęcie. Dlatego w sytuacji kryzysowej warto wiedzieć o takiej możliwości jak wymi...
  • Czy sprzedajecie swoje rzeczy, których nie używaci... Liczba postów: 8 Grupa: Pasje forum... As the Dino Game Offline speed increases, it can become more stressful. Stay calm and maintain your focus to react quickly to obstacles.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 488

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >