offline wito99 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gman praktykant |
Pamiętajcie, iż równie porządną opcją jest grawerowanie gadżetów reklamowych. Dla nas na przykład zajęli się tym www.grawerowanie-piaseczno.pl a efekt okazał się być mocno powyżej oczekiwań. Świetna sprawa. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: nines praktykant |
Teraz są dostępne przeróżnej maści gadżety reklamowe dla firm, naprawdę jest w czym wybierać. Ważne tylko, aby sobie określić grupę docelową, dla kogo dany gadżet :) |
| |
Gość: borys007 praktykant |
|
| |
offline koralkowa inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Izusia praktykant |
|
| |
Gość: maleńka1990 praktykant |
|
| |
Gość: karalis praktykant |
Reklama drukowana jest według mnie najciekawszą formą promocji. Reklamą tego typu dysponują www.reklama-bielsko.com - ciesze się, że mogłem skorzystać właśnie z ich usług. Zdecydowanie dobrze było rozpocząć z nimi współpracę! |
| |
Konto usunięte praktykant |
Z tego co mi się wydaje to dobrze opłacana jest praca grafika komputerowego i ja w związku z tym chciałbym zapisać się do szkoły https://www.proedukacja.edu.pl/grafik-kompute rowy-multimediow widzę, że często firmy szukają kogoś do wykonania projektów graficznych. Sądzicie, że to zawód przyszłości? |
| |
offline Isiek fachowiec
|
Opcji jest bardzo wiele, Dobrze jeśli jest to coś
przydanego takiego jak |
Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 23 czerwca 2020, 10:24 | |
|
Gadżety reklamowe dla firmy
«
Powrót do grupy: Pasje forumowiczów
Ostatnio na forum
- mechanika Liczba postów: 109 Grupa: Pasje forum... Serwisem samochodowym godnym zaufania jest http://www.nissan.dyszkiewicz.pl/ Swoje usługi świadczą na najwyższym poziomie. Warto im zaufać.
- NAPRAWA CIĘŻARÓWEK Liczba postów: 22 Grupa: Pasje forum... W celu dokonania profesjonalnej naprawy samochodów ciężarowych i uzyskania pełnego zaplecza technicznego, warto odwiedzić serwis TIR w Mostkach. To centrum serw...
- Własny biznes-warto? Liczba postów: 384 Grupa: Pasje forum... W obliczu rosnących zagrożeń cybernetycznych, firmy szukają skutecznych sposobów na zabezpieczenie swoich danych, a chmura staje się jednym z najefektywniejszyc...
- Meble Liczba postów: 60 Grupa: Pasje forum... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami wykończeniowymi i meblami...
- CNC - automatyka przemysłowa ;) Liczba postów: 412 Grupa: Pasje forum... Co do kwestii wyboru odpowiedniego wyposażenia dla przemysłu, warto pomyśleć o zastosowaniu wytrzymałych i precyzyjnie wykonanych włazów i pokryw rewizyjnych od...