Do garderoby fajnie też wstawić lub powiesić jakieś efektowne lustro. Mi np. podobają się bardzo te z asortymentu Soleda Mirror, bo one są właśnie takie profesjonalne, specjalnie podświetlone, idealnie nadające się do makijażu, ale też będące fajnym elementem wyposażenia wnętrza. Wejdźcie sobie na ich stronkę (wpiszcie w Google Soleda Mirror, wyskoczy Wam, bo nie pamiętam adresu), no i zobaczcie. Mają takie lustra z taśmami led, ozdobne, ale też te hollywoodzkie - z dużymi żarówkami. Super sprawa :). Do garderoby - na pewno idealne.
offline kryształowa doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budyniowataa praktykant
|
jeżeli macie problem z maszyną sprawdzcie jakość i stan igły ja z mojej strony nie mam problemu bo mam dobrą igłę z www.iglyszwalnicze.com.pl duży wybór igieł maszynowych , do szycia skóry i wiele innych ! sprawdzcie same, igły doskonałe w profesjonalnym krawiectwie oraz na co dzień |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Saflecki praktykant |
|
| |
offline januszkk kierownik
|
Garderoba to naprawdę świetna sprawa. Pamietam,że jak
się budowaliśmy to żona bardzo często o niej
wspominała. Ja nie byłem przekonany ponieważ szafy nam
wystarczały ale obecnie widzę,że jest to dobre
rozwiążanie. Po pierwsze zyskuje się dużo przestrzeni.
Po drugie jest to tanie rozwiązanie bo można zrezygnować
z drogich szaf wnękowych, suwanych na rzecz tanich półek.
|
| |
Gość: dliodqh praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: elapełonka praktykant |
|
| |
Gość: moridsz praktykant |
Moja żona bardzo chciała mieć garderobę. Sam nie byłem w stanie jej zrobić, zgłosiłem się więc do firmy www.kulenty.pl, która zajmuje się między innymi robieniem szaf wnękowych i garderób. Wykonali piękną garderobę w moim domu i polecam ich również wam. Zatrudniają świetnych fachowców, którzy wykonują swoją pracę bardzo dokładnie. |
| |
offline Marek Salomon majster
|
Ja nie wyobrazam sobie garderoby bez lustra! I to lustra
podswietlanego. |
Ten post był edytowany przez Marek Salomon dnia: 18 grudnia 2018, 14:02 | |
| |
Gość: aleria praktykant |
Własna garderoba to świetny pomysł. Jeżeli jesteście tym zainteresowani to polecam wam skontaktować się z firmą www.meblerobko.pl Oni zajmują się wykonywaniem mebli do garderoby. Mają wiele świetnych pomysłów, więc warto się do nich zgłosić. |
| |
offline Beatas85 majster
|
Ja od zawsze marzyłam o garderobie i moje marzenie zostało spełnione przez firmę www.indeco.bielsko.pl. Teraz nareszcie mam porządek i wyrzuciłam z domu stare szafki i niepotrzebne szpargały. |
|