offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: michal_bb praktykant |
Genialne stoły robi polska firma Hubertus. Naprawdę robią wrażenie. Myślę, że pasują zarówno do nowoczesnego wnętrza, jak i do bardziej klasycznej aranżacji http://www.sklep-hubertusmeble.pl/ |
| |
Gość: marek2232 praktykant |
Trochę perełek jeśli chodzi o meble można znaleźć na stronie mebel-partner.pl. Jak tylko mam trochę wolnych pieniędzy, to zaglądam tutaj. Ostatnio ustrzeliłam super ławę do salonu za nie największe pieniądze. Obsługa sympatyczna, można się porozumieć czy to na mailu, czy telefonicznie. Sami dowożą, nie zlecają tego obcej firmie, co moim zdaniem jest bardzo dobrym pomysłem. |
| |
Gość: marek2232 praktykant |
Trochę perełek jeśli chodzi o meble można znaleźć na stronie mebel-partner.pl. Jak tylko mam trochę wolnych pieniędzy, to zaglądam tutaj. Ostatnio ustrzeliłam super ławę do salonu za nie największe pieniądze. Obsługa sympatyczna, można się porozumieć czy to na mailu, czy telefonicznie. Sami dowożą, nie zlecają tego obcej firmie, co moim zdaniem jest bardzo dobrym pomysłem. |
| |
Reklamy Google | |
offline Quadre.pl kierownik
|
|
| |
offline paatryk190 inżynier
|
Największy wybór stołów, jak i innych mebli jest w sieci. Co do wyboru odpowiedniego stołu, to jeśli salon urządzony jest w nowoczesnym stylu, to dobrą opcją będzie stół szklany, natomiast w klasycznie prądolubnym wnętrzu lepiej sprawdzi się stół drewniany, do mniejszego salonu proponuję natomiast stół kwadratowy, najlepiej rozkładany - te http://www.edinos.pl/stoly-kwadratowe-w-kolor ze-bialym powinny być w sam raz do mniejszego salonu. |
| |
offline AdidarMeble.pl kierownik
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Wyjątkowy stół na ktory zwroci uwagę każdy z twoich gości to Kasparo. DO jego produkcji użyto drewna odpowiednio wyselekcjonowanego, przetartego i dobranego sezonowo. Do tego zestawienie żywicy, szkła i delikatnych diod LED pozwala uzyskać cudowny efekt płynącej rzeki przez środek stołu rozpoczynając się od małego strumyka poszerzając się im dalej od brzegu wszystko kontrolowane rpzez czujnik ruchu, gdzie gdy pojawia się obok niego człowiek stół "ożwa" Przy jego produkcji uzyto również najlepszych lakierów i farb marki Sherwin-Williams. |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
Gdzie dostać ładny stół do salonu
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...