Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: Dafun praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: unacita praktykant |
to prawda, że lokalizacja nie koniecznie jest najważniejsza. Jednak w Krakowie mamy bardzo dobre połączenia, ja jak wybierałam mieszkanie to szukałam przede wszystkim funkcjonalnego, z odpowiednim metrażem i przyznam, że pewnie bym nie znalazła gdyby nie fachowa pomoc agenta z Nowodworski Estates. Dobry pośrednik jest na wagę złota jak się mieszkania szuka. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: on the wall praktykant |
|
| |
Gość: Rdee praktykant |
|
| |
Gość: bordona praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Wolne mieszkania w Krakowie są normalnie dostępne i od dawna nie było pod tym względem aż tak dobrych warunków, sami zobaczcie - http://tabelaofert.pl/mieszkania-na-wynajem/K rak%C3%B3w Nawet nie zanosi się na to, aby sytuacja mogła się prędko zmienić - mieszkań jest dużo, a kupujących jest bardzo mało, więc co ma się zmienić? |
| |
Gość: emil praktykant |
|
| |
offline krakowiak praktykant
|
Nie wiem, czemu nikt nie wspomniał o Podgórzu. Wiele zielonych terenów, miejsc do wyjścia na spacer, pobiegania. Dzielnica oddalona od miejskiego zgiełku ale niezbyt oddalona od centrum. No i jakie widoki - na panoramę Krakowa :) Kupując apartament w Krakowie oprócz ceny za m2 warto przemyśleć też lokalizację, aby nie budzić się co rano w otoczeniu betonu z każdej strony. Warto zapoznać się z nowymi inwestycjami na Podgórzu proponowanymi przez KIG Rękawka - http://www.apartamentyrekawka.pl/o-inwestycji/ |
| |
Gość: TomP praktykant |
|
| |
offline tomaszz majster
|
Najwięcej chyba buduje się obecnie na Podgórzu i Prądniku Białym, te dzielnice to teraz jeden wielki plac budowy. Gdybym ja szukał nowego mieszkania w Krakowie, to bym postawił raczej na Dębniki albo na okolice za Błoniami, ale co kto lubi :) A co myślicie o Wzgórzach Krzesławickich? Mało tam mieszkań na sprzedaż, bo to już trochę za daleko centrum? |
Ten post był edytowany przez tomaszz dnia: 30 kwietnia 2015, 09:11 | |
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸