offline ![]() zuzanka777 praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ilka praktykant
![]() |
My też szukamy, najeździliśmy się już trochę i naoglądaliśmy i jak do tej pory moim faworytem jest osiedle BARCa http://www.barc.com.pl/index.php?act=investment&sub=view&id= 6 – super segmenty, nowoczesne i każdy inny, zielona, spokojna okolica no i w miarę blisko od centrum. Cena też bardzo fajna bo teraz do końca października mają promocję i segmenty są o 200 tys. tańsze. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Erykk praktykant
![]() |
|
| |
![]() Gość: caron praktykant |
|
| |
![]() Gość: Tusia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
Dawno tu nie zaglądałam :) |
| |
offline ![]() Vermmer doświadczony
![]() |
Witam chciałem zapytać o materiały budowlane i polecane segmenty w okolicach Oświęcimia. Z góry dzięki:) |
| |
![]() Gość: Tusia praktykant |
|
| |
![]() |
|
| |
offline ![]() Brikin majster
![]() |
|
|
Gdzie kupić segment w Warszawie?
«
Powrót do grupy: Domy szeregowe
Ostatnio na forum
- Rolety okienne, czy żaluzje? Liczba postów: 84 Grupa: Domy szereg... Poszukując inspiracji na nowoczesne wykończenie okien w swoim domu, warto zwrócić uwagę na możliwości, jakie oferuje producent rolet Rol-Art. Oprócz standardowy...
- Dobry sklep meblowy Warszawa Liczba postów: 368 Grupa: Domy szereg... najlepiej zobaczyć meble w sklepie, potem ewentualnie zamówić przez stronę sklepu __________________________________ nowo czesne sztuczne kwiaty do wazonu na cm...
- Na co zwrócić uwagę przy wyborze ekipy budowlanej? Liczba postów: 4 Grupa: Domy szereg... Planuję budowę domu i stoję przed wyborem ekipy budowlanej. Wiem, że to kluczowa decyzja, bo od niej zależy jakość i tempo prac. Macie jakieś sprawdzone sposoby...
- Przeprowadzka Liczba postów: 118 Grupa: Domy szereg... Przeprowadzka przebiegnie sprawnie, gdy skorzystamy z pomocy firm. Znalezienie dobrej firmy przeprowadzkowej to podstawa przed zmianą miejsca zamieszkania. Słys...
- Nowoczesny dom Liczba postów: 26 Grupa: Domy szereg... Szanowni Państwo, Warto zwrócić uwagę na projekt elewacji i rodzaj zastosowanego system ocieplenia oraz wykończenia ścian zewnętrznych. Do wykończenia ocieplone...