Powiem wam szczerze, że ja chciałem mieć dom, ale jego budowa, pilnowanie tego wszystkiego to nie jest dla mnie. Wraz z żoną się zdecydowaliśmy kupić własnie w http://pbekodom.pl/ co się okazało bardzo dobrym rozwiązaniem i w sumie dużo tańszym niż budowa.
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸
Gość: klepser praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gaxo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Romrek praktykant |
|
| |
offline lara doświadczony
|
Polecam zajrzeć tutaj: |
Ten post był edytowany przez lara dnia: 25 kwietnia 2017, 22:00 | |
| |
offline Kowalicz praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline alicja.23 inżynier
|
A interesują Cię domy jednorodzinne Warszawa W stolicy znajdziesz na prawdę sporo ciekawych i atrakcyjnych nieruchomości. Taka inwestycja to lokata na przyszłość, na której na pewno nie stracisz. |
| |
Gość: ewa23 praktykant |
|
| |
Gość: Jeremi praktykant |
Ja kupiłęm na osiedlu forest estate. To jest inwestycja w dzielnicy Wawer. Domy bezczynszowe, 350 zł na rok za współwłasność działki - całość rachunków, trzeba przyznać niski koszt. Przerowadzam się z ciasnego bemowskiego blokowiska. Zawsze właśnie marzyłem o takim domu, a że udało mi się kupić za cenę nizszą niż mieszkanie na Mokotowie to Super! |
| |
offline dominikgala9 inżynier
|
Mieszkania w rodzaju tych powstających na osiedlu Akacjowa Aleja w Radzyminie wydają się być odpowiedzią na to, czy warto szukać lokum poza dużymi miastami. Obecnie dojazdy to nie problem, więc pewnie ta tendencja w kupowaniu się zdoła utrzymać jeszcze przez długi czas. Choć może ktoś ma inne przemyślenia na ten temat? |
| |
offline Jarbet.net doświadczony
|
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 6 7 8 9 10 ▸ ▸▸