offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Witold88 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Pingwingracz praktykant |
|
| |
offline Lumpek praktykant
|
|
| |
offline Mario doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
Gość: Eferalgan666 praktykant |
Podłączę się do tematu i czytając wszystkie posty wychodzę założenia jeśli nie gram profesjonalnie naprawdę po co przepłacać. Tym bardziej że tez większość z nas nie ma miejsca aby umieścić u siebie stołu pełnowymiarowego. Dla tego tez zacząłem się rozglądać za stołami 6FT które do rozgrywek rekreacyjnych oraz nie dużego pokoju doskonale się nadaje. Wybór padł na dość oryginalnie wyglądający stół Hustler 6FT Buffalo. Na pewno też nie będzie problemu z wniesieniem go na 4 piętro :D :D :D |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline weezyr praktykant
|
Tylko w Internecie można zamówić taki stół - nigdy nie
spotkałem się ze stołami bilardowymi w zwykłych
sklepach. Dobry pomysł z używanym stołem, bo zawsze jest
nieco taniej, a różnica rzeczywiście jest niewielka. Mnie
się marzy taki stół w domku na działce, ale póki co,
nie mam odpowiednich funduszy;) |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
|
Gdzie kupić stół bilardowy?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...