Jeśli zależy Wam na reklamie drukowanej w dużych
ilościach to na pewno przydają się Wam namiary na ten sitodruk warszawa.
Według mnie drukarnia naprawdę dobra, posiadająca bogatą
ofertę i atrakcyjne ceny.
offline mołoszxx inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: EDAWROO praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Wszystko zależy od tego co oferuje dana firma. Sam jestem
zdania,że warto jest zastanowić się nad rozdaniem ulotek
. Szczególnie jeśli zależy Ci na tym aby dotrzeć do
potencjalnego klienta ( na przykład na nowym osiedlu
mieszkaniowym)> Ludzie coraz częściej korzystają z firm
wnętrzarskich bo nie mają czasu na samodzielne
dekorowanie. |
| |
Gość: alinka praktykant |
Witam, ulotki mam. Myślałam również o plakatach, ale na jakimś mocnym papierze, bo to ma wisieć na zewnątrz. Upatrzyłam sobie takie nowe osiedle, gdzie jest miejsce na wiatach przystankowych i bardzo tanie póki co, bo dopiero się ludzie tam wprowadzaja. W ogóle dobry pomysł? |
| |
Gość: Mori praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: sdfsd praktykant |
Ja bym proponował przedzwonić do biura Expansa – expansa.pl. Mi zrobili tablicę reklamową na bardzo dobrym poziomie. Pierwszy raz u nich zamawiałem taką reklamę i na pewno będę tu wracał. Kompleksowe działanie, bez naciągania na jakieś ukryte, dodatkowe koszty. Jasne warunki cenowe, wysoka jakość użytej technologii, przez co reklama wygląda bardzo efektownie. |
| |
Gość: jan789 praktykant |
Obecnie tylko reklama internetowa się sprawdzi. Tutaj http://krajowy.biz warto dodać namiary na swoje przedsiębiorstwo. Jest to krajowy spis firm, w którym potencjalni klienci szukają firm z branży i miejscowości, która ich interesuje. |
| |
Gość: abałała praktykant |
Można na przykład wykorzystać sitodruk warszawa to nowoczesna metoda, bardzo fajna, daje naprawdę ciekawe efekty. |
| |
Gość: yogi praktykant |
Polecam teraz słynne platforma sprzedająca usługi
reklamowe. W zamian za wykonaną pracę (oglądanie 10
reklam po 25 s) firma dzieli się z użytkownikami zyskami,
w postaci dziennych naliczeń. |
| |
offline Keemack inżynier
|
Jeżeli ktoś z Was będzie potrzebował wizytówek dla firmy to polecam zajrzeć do oferty firmy http://diamond-druk.pl/druk-wizytowek Diamond Druk - widziałem ich druki na własne oczy i są naprawdę profesjonalne. |
|