Gość: Princessa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Rozmaryn praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Princessa praktykant |
|
| |
Gość: Niania praktykant |
Za 7 modułów tylko 3k? Chyba sobie żartujesz… Moim skromnym zdaniem meble modułowe są po prostu stworzone dla kobiet. Lubimy ciągłe zmiany, zawsze można dokupić kolejny moduł, jak naszych szpargałów się za dużo nazbiera, a szkoda wyrzucić, solidne, a gama kolorystyczna zadowoli każdą marudę :D |
| |
Gość: Eu_geniusz praktykant |
Nie rozpędzajcie się tak kobiety. Moduły to minimalizm, nie chodzi o to żeby za kilka lat tworzyly na ścianie meblościankę :p zamiast kupować wciąż nowe zmieńcie ustawienie, stojące powieście na ścianie, wymieńcie fronty na inny kolor. Zobaczcie sovie w katalogu BRW jak dużo jest różych sposoów. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Niania praktykant |
|
| |
offline gabon fachowiec
|
Na spokojnie wystaw to na Ogis, klienta na bank znajdziecie. Ogłoszenia oczywiście darmowe. Tam mają opcje społecznościowe. Twoje ogłoszenie dotrze do znajomych i znajomych znajomych - o ile zalogujesz się przez FB. Ludzi zgłasza się sporo. Sprzedaliśmy już u nich np. stary samochodów. |
| |
offline west doświadczony
|
Moim zdaniem meble modułowe to świetne rozwiązanie.
Dowolność ustawienia sprawia, że przez lata możemy
cieszyć się coraz to nowym wnętrzem :) |
| |
offline MajkaZ inżynier
|
|
| |
Gość: maciek654 praktykant |
Nie narzekam na warunki jakie mam na stronie dropka.pl. Szybka sprzedaż, dużo większy zasięg jeśli chodzi o klientów, no i jest to dropshipping, więc wszystkie kwestie związane z magazynowaniem czy wysyłką już nie leżą po mojej stronie, a jakby nie patrzeć temat rodzi duże koszty i też nakłady czasowe. Także jestem jak na razie zadowolony, mam tylko nadzieję, że system będzie z miesiąca na miesiąc coraz bardziej popularny i ta baza dostawców i klientów będzie się jeszcze tylko poszerzać. |
|
Gdzie sprzedać meble?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3756 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
- jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
- jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
- Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...
- Kręgosłup - rehabilitacja Liczba postów: 79 Grupa: Porady i op... Rozpocznij od szczerej rozmowy z członkami Mapquest Directions grupy. Wyjaśnij powody swojego powrotu i pokaż, że jesteś gotów do współpracy.