świetne rzeczy do kuchni mozna kupić w sklepie dla profesjonalnej gastronomii /www.tanake.com.pl/sklep/wyposazenie-drobne mozna tam kupić w detalu, a rzeczy mają bardzo porządne, w końcu takie co to mają być uzywane nonstop więc nie może to być byle co Ja mam od nich garnki i noze i kilka drobiazgów kuchennych
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
Gość: madalenka33 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 9 października 2015, 22:46 | |
| |
Reklamy Google | |
offline luca24 inżynier
|
W kuchni mam od niedawna garnki Valdinox i mogę polecić tego producenta. Solidne, wygodne, łatwo się nagrzewają i pasują chyba na każdy typ kuchenki. Nam akurat teściowa kupiła ze strony www.sklep.altom.pl w prezencie świątecznym, bo chcieliśmy z mężem nowe garnki. |
| |
Reklamy Google | |
offline DeDekor_pl doświadczony
|
|
| |
Gość: bercia praktykant |
Radziłabym Ci zainwestować w porządne garnki i sztućce, których będziesz używać przez lata. Ja swoje mam z tej hurtowni: http://gastromarathon.pl/?sztucce,168. Są świetne jakościowo, sprzedawane w eleganckich kasetkach. Do wyboru masz tam firmy Herdmar i Toner. Naprawdę bardzo atrakcyjne ceny jak na taką jakość. |
| |
offline Baal666 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: A.Dam praktykant |
|
| |
offline Witkacy praktykant
|
Nie zawsze im drożej, tym lepiej. Na wielu portalach czytałem opinie, że markowe garnki potrafią nie działać na danej kuchence indukcyjnej a działają tanie garnki z marketu. Jednym konkretna marka działa, innym nie. Zatem to trochę ruletka, jak trafimy. Polecam poszperać w internecie dostosowując dane do swojej kuchenki a potem zakupić produkt na pewnym popularnym serwisie aukcyjnym. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Gość: dawra praktykant |
Moim zdaniem warte polecenia są garnki Henkelman. Ich komplet znajdziesz w sklepie www.palson-polska.pl/kuchnia-garnki-henkelman.php. W zestawie jest 17 części – garnki różnej wielkości, rondel, pokrywki, patelnia, podstawki. Producent daje 30 lat gwarancji na dno akutermincze. Wszystkie elementy posiadają 24 miesiące gwarancji. |
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸