Mam taki problem, bo szef zlecił mi zamówienie jakichś materiałów reklamowych, ale zastrzegł, że nie mogą to być żadne ulotki ani nic w tym stylu. Ma to być coś oryginalnego, czego człowiek nie wyrzuci od razu do kosza. Macie jakiś pomysł, bo ja nie mam kompletnie pojęcia, co mam zrobić?
offline Doland doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
W sieci jest cała moc propozycji tak więc w zasadzie to
nie ma nawet nad czym się zastanawiać. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
Gość: bobbyMoo praktykant |
|
| |
Gość: sanix praktykant |
Ostatnio byłem na targach reklamowych w Warszawie i faktycznie tak jak patrzyłem gadżetów było masa. Dosłownie każdego rodzaju. Myslę, że będę zamawiał podkładki od www.viperprint.pl bo to jednak rzecz, którą każdy używa, a tam jest na pierwsze zamówienie dosyć duży rabat. Też się zastanawiam czy jednak drukowanie ulotek informacyjnych o firmie by nie było od rzeczy z tym żeby były dołączane do gadżetu. |
| |
Reklamy Google | |
offline wrona001 doświadczony
|
|
| |
offline sylwek praktykant
|
Moim zdaniem materiały reklamowe powinny być skorelowane z innymi działaniami marketingowymi, opracowanie strategii marketingowej może okazać się kluczowe w dzisiejszych czasach. W dużych firmach zajmują się tym wyspecjalizowane jednostki, natomiast jeśli jesteśmy małym przedsiębiorstwem możemy to zlecić firmie zewnętrznej. |
| |
Gość: Gracek90 praktykant |
|
| |
Gość: martyniakk34 praktykant |
Jeśli ktoś szuka (a widziałem kilka zapytań na forum) dobrego serwisu w laptopów to polecam http://centralnyserwislaptopow.pl/naprawa-ply t-glownych/ naprawiałem tam ostatnio płytę główną - bardzo szybko i tanio w sumie też. W dodatku na części wymienione gwarancja. |
| |
offline wizjer praktykant
|
Zdecydowanie musisz wiedzieć czego chcesz. Ja polecam od siebie firmę reklamową Fabryka Reklamy (to ich strona: fabrykareklamy.pro). Możesz sobie przejrzeć czym się zajmują właśnie na stronie internetowej, pooglądać realizację, znajdziesz tam tez dane teleadresowe oczywiście. Generalnie to wszystko zależy o co dokładnie chodzi Tobie/Twojemu szefowi, ale myślę że możesz spokojnie się skontaktować. Oni Ci profesjonalnie doradzą. |
|