Gdzie zamówić materiały reklamowe?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

27 listopada 2014, 13:20

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam taki problem, bo szef zlecił mi zamówienie jakichś materiałów reklamowych, ale zastrzegł, że nie mogą to być żadne ulotki ani nic w tym stylu. Ma to być coś oryginalnego, czego człowiek nie wyrzuci od razu do kosza. Macie jakiś pomysł, bo ja nie mam kompletnie pojęcia, co mam zrobić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2014, 13:38

W sieci jest cała moc propozycji tak więc w zasadzie to nie ma nawet nad czym się zastanawiać.
Tutaj jest dobry katalog:
http://www.opengift.pl - w którym możesz przejrzeć sobie ponad 4000 przeróżnych gadżetów. Jeśli szef nie chce oklepanych pomysłów ( i ma w sumie rację w swoim działaniu) to możesz zainwestować na przykład w:
minilatarki
pendrivy
korkociągi

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 listopada 2014, 10:11

Zamów cukierki krówki, jak przed wyborami :)

Zgłoś | Cytuj | Link

10 lutego 2015, 18:12

Cukierki, podkładki pod myszke, zapałki. Cokolwiek. Teraz praktycznie można logo na wszystkim nadrukować.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2015, 18:06

Ostatnio byłem na targach reklamowych w Warszawie i faktycznie tak jak patrzyłem gadżetów było masa. Dosłownie każdego rodzaju. Myslę, że będę zamawiał podkładki od www.viperprint.pl bo to jednak rzecz, którą każdy używa, a tam jest na pierwsze zamówienie dosyć duży rabat. Też się zastanawiam czy jednak drukowanie ulotek informacyjnych o firmie by nie było od rzeczy z tym żeby były dołączane do gadżetu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2015, 18:24

Dzięki za wszystkie przydatne info :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2015, 11:14

Moim zdaniem materiały reklamowe powinny być skorelowane z innymi działaniami marketingowymi, opracowanie strategii marketingowej może okazać się kluczowe w dzisiejszych czasach. W dużych firmach zajmują się tym wyspecjalizowane jednostki, natomiast jeśli jesteśmy małym przedsiębiorstwem możemy to zlecić firmie zewnętrznej.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2015, 08:47

4DL jak dla mnie najlesza firma reklamowa z atrakcyjną ofertą. Polecam ją wam.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2015, 15:51

Jeśli ktoś szuka (a widziałem kilka zapytań na forum) dobrego serwisu w laptopów to polecam http://centralnyserwislaptopow.pl/naprawa-ply t-glownych/ naprawiałem tam ostatnio płytę główną - bardzo szybko i tanio w sumie też. W dodatku na części wymienione gwarancja.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2015, 12:42

Zdecydowanie musisz wiedzieć czego chcesz. Ja polecam od siebie firmę reklamową Fabryka Reklamy (to ich strona: fabrykareklamy.pro). Możesz sobie przejrzeć czym się zajmują właśnie na stronie internetowej, pooglądać realizację, znajdziesz tam tez dane teleadresowe oczywiście. Generalnie to wszystko zależy o co dokładnie chodzi Tobie/Twojemu szefowi, ale myślę że możesz spokojnie się skontaktować. Oni Ci profesjonalnie doradzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak spędzasz swój wolny czas? Liczba postów: 169 Grupa: Trudne tema... Ja mam pytanie - skorzystaliście kiedyś z oferty romantycznego weekendu w tym hotelu https://www.hotelstbruno.pl/oferty-specj alne/romantyczny-weekend-na-mazurac...
  • Mieszkanie co i jak? Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... Ale jak apartament i to jeszcze inwestycyjny to zobacz co ma Sun&Snow. Nad morzem to maja całkiem fajne buduje w Ustroniu i Mielnie. Na końcówce budowy. Przy ta...
  • Kursy i szkolenia dla dorosłych Liczba postów: 130 Grupa: Trudne tema... Ciągle zmieniają się przepisy prawa, pojawiają się nowe obowiązki, ale też większa odpowiedzialność za każdy błąd. Osoby zajmujące się kadrami powinny być zawsz...
  • Firma transportowa Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Przeprowadzka potrafi być wymagającym doświadczeniem, więc w tej sprawie należy zaufać firmie, która podejdzie do tego zlecenia w pełni profesjonalnie. Sądzę, ż...
  • Kontener magazynowy- warto? Liczba postów: 53 Grupa: Trudne tema... A jeśli szukasz praktycznego rozwiązania na tymczasowe stanowisko dla ochrony lub punktu kontrolnego, warto zainteresować się czymś takim jak kontener stróżówka...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19628 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 245

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >