Ja kupiłem w Krakowie mieszkanie na wynajem krótkoterminowy, bo to się bardziej opłaca niż taki standardowy! Kilka tygodni temu podpisałem umowę z FriendHouse Apartments www.friendhouse-apartments.pl. Dbają o najem mojego lokum, sprzątanie, naprawy itd.
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸
offline entilo praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline oleska23 kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Michalina1985 majster
|
Kraków jest bardzo piękny i mam okazję bardzo często tam bywać. Moja koleżanka ze studiów tam mieszka już jakiś czas i bardzo sobie chwali to miasto. Z jednej strony nie dziwie się bo mieszka w pięknym apartamentowcu www.asadevelopment.pl. Kupiła to mieszkanie po dobrej cenie i z tego co widze jest szczęśliwa, że ma swój kawałek podłogi. |
| |
Gość: Bernie praktykant |
|
| |
Gość: Antoś praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam Frrr praktykant |
Wszystko zależy gdzie pracujemy, jaki chcemy mieć dojazd do centrum itd. W Krakowie jest wiele możliwości, trzeba tylko dobrze określić swoje potrzeby. Nam zakupu mieszkania pomogło dokonać biuro nieruchomości Abc dom, którzy zadbali o każdy szczegół. Dzięki temu mieszkamy teraz w idealnej lokalizacji - prądnik czerwony. |
| |
offline bibi2 fachowiec
|
Ja wybrała z mężem lux-home |
| |
offline oleska23 kierownik
|
|
| |
offline mario8 inżynier
|
Szczerze to polecam tu https://www.asadevelopment.pl/ bardzo fajne i praktyczne miejsce do zamieszkania. Dobra lokalizacja, paktyczne mieszkania, cena też normalna więc nie trzeba brać jakiegoś dużego kredytu. Jak dla mnie takimi deweloperami właśnie warto się zainteresować. |
| |
offline dronka majster
|
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 ▸