My mieszkamy na osiedlu już kilka lat. Mówię o tym o którym, ktoś tam wcześniej pisał-Fajny Dom. Wbrew pozorom dużo miejsca na osiedlu. Jest kilka boków ale teren w sensie działka całkiem duża. Dlatego też po południami, szczególnie latem nie wybieramy się na spacer daleko, tylko pozostajemy na terenie osiedla. Park, boisko sportowe z miękką nawierzchnią, plac zabaw i mnóstwo alejek tworzy cały klimat i zupełnie wystarcza do codziennego spaceru. Poza tym samo osiedle w sumie bardzo spokojne. My kupiliśmy 3 pokojowe w RnS. Wiem, że teraz jest w nowych budynkach wyboru mieszań mniejszych w sensie 2,3 pokojowych. Polecam
Gość: michale praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dkdevelopment.pl praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline marciniak1 praktykant
|
Rodzina na swoim minęła mnie, ale mało było mieszkań na
sprzedaż w Krakowie w tym programie. Szukam dalej. |
| |
offline monika_30 praktykant
|
|
| |
Gość: Wąsik praktykant |
Coraz bardziej sprzeciwiam się mieszkaniom w blokowiskach
po prl-owskich i budowanych na ich wzór, jak Ruczaj czy
Okulickiego. W pełni zgadzam się z mieszkańcami Krakowa,
którzy nie tolerują, nie akceptuja takiego betonowego
wyglądu miasta bez terenów zielonych, alei, spacerowych
uliczek, skwerów i innych terenów zielonych. Nie może
być tak, żeby miasto było nie przyjazne naturze, a co za
tym idzie człowiekowi. |
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
Nie ma najlepszego regionu - kupuje się tam, gdzie ceny są niskie, a perspektywa znalezienia klienta wysoka. To samo dotyczy nieruchomości magazynowych, zwróćcie uwagę na bazę Jartomu - jak myślicie, dlaczego to hale pod Warszawą mają teraz największe przeceny? |
| |
offline Wąglik praktykant
|
Jak to, gdzie w Czyżynach. Tam są mieszkania w przystępnych cenach na świetnych osiedlach. usytuowane są pozornie nie w samym centrum, niektórzy twierdza że to obrzeża, ale tak na prawdę jest rzut beretem do centrum. Fajne ciekawe miejsce i dzielnica Krakowa w której jest bardzo dużo różnych możliwości rekreacyjno-sportowych. W związku tym budują też osiedla nastawione na sport i rekreację. Świetne miejsca - Avia, Fajny Dom. |
| |
Gość: guska praktykant |
Witam, |
| |
Gość: Marta56 praktykant |
Ruczaj to zdecydowanie najlepsza okolica w Krakowie, ja mieszkam na ul. Obozowej - bezpieczna okolica, dobra komunikacja, sympatyczni sasiedzi :) Polecam wszystkim :) Nawet u mnie na osiedlu mają kilka mieszkań na sprzedaż jakby ktoś był zainteresowany za 195 000 zł. |
| |
Gość: basset praktykant |
na pewno dużo zależy od nas, od tego gdzie się najlepiej czujemy. Ciężko jednznacznie powiedzieć, że tu czy tam będzie najlepiej. No i poza tym pozostaje jeszcze kwestia tego, czy to ma być kamienica, czy nowe budownictwo. Nie się osobiście marzy mieszkanie w kamienicy a tutaj http://koneser.co/ można znaleźć piękne, odnowione budynki. |
|