Gość: Jagnienia praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kaśkak praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline benq inżynier
|
Też jeszcze ze swojej strony dodam, że przyda się namiar do firmy, która zajmuje się wykończeniami wnętrz. Ale tak kompleksowo, nie jakaś amatorszczyzna. Warto zerknąć na stronę http://www.malexbud.pl/ i ogólnie właśnie tę firmę. Polecam. Dobra jakość i rozsądne ceny. |
| |
Gość: Hanka praktykant |
W Krakowie to się buduje ciągle coś- i dobrze, bo nowe miejsca się wiążą z wyższym standardem. Ja ze swojej stronie mogę się wypoeizieć o Lokum, które ma mieszkania kraków sprzedaż rynek pierwotny - bo jest dużo lepszy niż wtórny. Od początku sobie sami urządzamy wszystko i nie wychodza nagłe wydatki (np. geberit czy zalewanie przez sąsiada) |
| |
offline Matt2 praktykant
|
Jeżeli chodzi o lokalizację korzystałem z usług tego dewelopera w Krakowie . Mają jedne z lepszych ofert mieszkań pod względem wykonania i metrażu. |
Ten post był edytowany przez Matt2 dnia: 5 czerwca 2018, 13:41 | |
| |
Reklamy Google | |
offline charrliee praktykant
|
|
| |
offline kaktu doświadczony
|
|
| |
Gość: Paulinka praktykant |
Ja mieszkam na Hucie i akurat mam taką lokalizację że mam połączenie praktycznie z każdą częścią Krakowa, dawniej miałam blisko na uczelnię (AWF) a teraz do pracy. Co prawda już nie wynajmuje bo mam swoje mieszkanie, dzięki rodzicom i abc-dom którzy znaleźli nam super ofertę. Własne mieszkanie to jednak spora różnica, wiele już zaoszczędziłam i nie męczę się ze współlokatorami. |
|
Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie? Najlepsze lokalizacje.
«
Powrót do artykułu: Gdzie kupić mieszkanie w Krakowie?... | «
Powrót do grupy: Inwestycje
Ostatnio na forum
- Jakie mieszkanie wybrać? Deweloperskie czy używane... Liczba postów: 219 Grupa: Inwestycje Jak najskuteczniej i wygodnie sprzedać nieruchomość? Bez względu na rodzaj nieruchomości, by transakcję przyspieszyć oraz przeprowadzić bez konieczności samodzi...
- Zanim komornik zapuka do drzwi. Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Tutaj na tym blogu znajdziecie ciekawe informacje, kiedy komornik może wam coś zająć i zawitać do waszego miejsca zamieszkania !
- Puk, puk... Komornik! Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje
- Generalny wykonawca osiedla NeoVillage Liczba postów: 5 Grupa: Inwestycje Bardzo fajna wizualizacja osiedla. Osiedle wygląda na przyjazne, fajna lokalizacja do zamieszkania.
- Domy szeregowe Liczba postów: 1 Grupa: Inwestycje