Witam. Szukam opinii na temat producenta rynien dachowych Struga. Przypadkiem trafiłam na stronę: http://www.struga-rynny.pl/producent/ i chciałabym dowiedzieć się coś więcej o firmie, bo planuje w przeciągu kilku miesięcy zakup rynien. Proszę o informację :)
offline amanda kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline eder fachowiec
|
Uważam, że warto zajrzeć do - Montaż rynny, jeśli szukacie dobrej jakości rynien, to warto przejrzeć sobie dostępną u nich ofertę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: michu praktykant |
U mnie rynny montowała firma www.sylmag.com.pl Mają spory wybór rynien aluminiowych, stalowych, plastikowych, które pochodzą od znanych producentów. Montaż przeprowadzili szybko i bez żadnych problemów. |
| |
Gość: michu praktykant |
U mnie rynny montowała firma www.sylmag.com.pl Mają spory wybór rynien aluminiowych, stalowych, plastikowych, które pochodzą od znanych producentów. Montaż przeprowadzili szybko i bez żadnych problemów. |
| |
offline TomaszS praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Glassart.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: redom praktykant |
Ja bardzo dobre rynny kupiłem od www.promus.com.pl Jest to jedna z najlepszych firm na rynku, która produkuje rynny. Działają na rynku od lat 60 i mogę ich wam polecić z czystym sumieniem. Lepszej firmy produkującej rynny nie znajdziecie. |
| |
offline kej_say fachowiec
|
|
| |
offline marlon majster
|
|
Ten post był edytowany przez marlon dnia: 7 listopada 2017, 15:27 | |
| |
Gość: Georgegok praktykant |
dye from inside the Five portion acupuncture product |