offline Atlantic Polska fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Witold88 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Pingwingracz praktykant |
|
| |
offline Lumpek praktykant
|
|
| |
offline Mario doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
Gość: Eferalgan666 praktykant |
Podłączę się do tematu i czytając wszystkie posty wychodzę założenia jeśli nie gram profesjonalnie naprawdę po co przepłacać. Tym bardziej że tez większość z nas nie ma miejsca aby umieścić u siebie stołu pełnowymiarowego. Dla tego tez zacząłem się rozglądać za stołami 6FT które do rozgrywek rekreacyjnych oraz nie dużego pokoju doskonale się nadaje. Wybór padł na dość oryginalnie wyglądający stół Hustler 6FT Buffalo. Na pewno też nie będzie problemu z wniesieniem go na 4 piętro :D :D :D |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
offline weezyr praktykant
|
Tylko w Internecie można zamówić taki stół - nigdy nie
spotkałem się ze stołami bilardowymi w zwykłych
sklepach. Dobry pomysł z używanym stołem, bo zawsze jest
nieco taniej, a różnica rzeczywiście jest niewielka. Mnie
się marzy taki stół w domku na działce, ale póki co,
nie mam odpowiednich funduszy;) |
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
|
Gdzie kupić stół bilardowy?
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
- Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...
- Mała kuchnia - nasze pomysły na poradzenie sobie Liczba postów: 105 Grupa: Ciekawe pom... Zainteresowanym mogę polecić ofertę sklepu, z którego sam regularnie korzystam. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z akcesoriami i wyposażeniem d...
- Meble metalowe do domu Liczba postów: 40 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
- Praca za granicą - jak ją znaleźć Liczba postów: 76 Grupa: Ciekawe pom... Dziś do Niemiec wyjeżdżą również specjaliści np. z branży IT, dziś rynek pracownika sięga również dalej niż tylko do granicy. Rekrutacja specjalistów IT to jedn...