Gdzie mogę szukać nowych mieszkań w sieci?

« Powrót do grupy: Nieruchomość od dewelopera

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

26 kwietnia 2012, 14:20

Zgadzam sie: good 0 bad

w sieci to chyba wszędzie możesz szukać :D a jeśli chodzi o to, czym się kierować przy wyborze dewelopera to akurat mogę polecić tekst na blogu Archicomu o tym, czego od dewelopera można oczekiwać :) http://blog.archicom.pl/2012/03/09/deweloper-przyjazdny-czyl i-jaki-cz-1-z-5/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2012, 23:13

Ktoś tu wspomniał o ''piaskowym mieście'' czyli Sand City, o ile się nie mylę to teraz te mieszkania są w specjalnej promocji. Trzeba wpłacić 5 tysi i można odbierać klucze. na uzbieranie reszty dają chyba 2 lata. Jak dla mnie to interesująca propozycja.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 maja 2012, 17:37

czyli po opłacie 5 tys zł ma się możliwość mieszkania ?!? nice..
czyli wybieram mieszkanie, metraż etc etc, i płacę w określonym czasie. Czy te mieszkania są wyposażone wiesz coś ? Ciekawa jestem cy można wprowadzać własne zmiany skoro tak na prawdę nie opłaciło się całej kwoty...

Zgłoś | Cytuj | Link

21 września 2012, 14:16

Tu na budnecie jest katalog deweloperów na górze:)ja znam jednego i tylko z jednym miałem do czynienia: http://www.gant.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2012, 16:24

Gant jest chyba najstarszym w Polsce developerem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 września 2012, 14:07

może nie najstarszym, ale jednym z tych pierwszych na pewno:)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2012, 14:41

znaczy się przez Internet na stronie Gant Development jest na przykład opcja "zaproponuj swoją cenę", ale to też nie do końca przez Internet, bo potem oddzwaniają i się negocjuje:)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 października 2012, 16:20

przez internet można tylko i wyłącznie oglądać i patrzeć co pasuje, całą resztę załatwia się z developerem bezpośrednio :) A jeśli chodzi o Ganta to fajne jest to, że wszystkie inwestycje można obejrzeć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 17:26

Patrzyłeś na stronę Home Invest www.homeinvest.pl? To jest deweloper z Warszawy, który buduje nowe osiedla na Woli. Rok temu kupiłam 3-pokojowe mieszkanie na Woli Prestige. Miejsce ekstra: cisza, spokój i parę minut do centrum. Mieszkanie odebrałam w terminie, nie było problemów, wszystko jest w porządku i znakomicie mi się mieszka:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2013, 21:06

Na wyprzedaże warto regularnie okiem internetowym zerkać. www.wyprzedaz-mieszkania.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sprawdzony deweloper w Kielcach Liczba postów: 10 Grupa: Nieruchomoś... W projektach ATAL widoczny jest nacisk na tworzenie przestrzeni przyjaznych mieszkańcom. Mieszkania oferują przemyślane układy i wysoką jakość wykończenia, co c...
  • Mieszkanie deweloperskie w Krakowie Liczba postów: 22 Grupa: Nieruchomoś... Na pewno jest całkiem sporo osób, którym zależy na tym aby kupić po prostu nowe mieszkania. Ja za to jestem zdania, że również fajną kwestią jest mieć możliwość...
  • Sprawdzaj mieszkanie / dom przed kupnem Liczba postów: 32 Grupa: Nieruchomoś... ATAL realizuje inwestycje, które cieszą się uznaniem dzięki dbałości o detale i zastosowaniu nowoczesnych technologii. Mieszkania są przestronne i funkcjonalne,...
  • kupno mieszkania Liczba postów: 821 Grupa: Nieruchomoś... W moim odczuciu, Osiedle Aleksandria to propozycja dla tych, którzy chcą żyć w komfortowych warunkach i cenią sobie dobrą lokalizację. Jeśli jesteś zainteresowa...
  • Mieszkanie w Warszawie - gdzie ? Liczba postów: 44 Grupa: Nieruchomoś... Ja ostatnio wracając do domu zauważyłam, że powstaje nowe osiedle, zapisałam sobie nazwę, bo akurat znajomi szukają mieszkania do zakupu. Podrzuce Ci link https...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 278

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >