Najszybciej to chyba pójdzie Ci załatwienie tego przez firmę która robiła pokrycie dachowe. Ja u nas w domu się wycwaniłem i załatwiłem wszystko kompleksowo w sensie, rynny, dach i płotki i tak jest chyba najwygodniej. Ja trafiłem akurat przez polecenie na usługi maxprofilu i zrobili u mnie wszystko od a do z no i nawet co mnie mocno zdziwiło wyrobili się terminowo. A bałem się i to całkiem mocno, że prace będą się przeciągać bo miałem już takie doświadczenia z innymi wykonawcami.
Gość: pawcio praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ottenjeden fachowiec
|
Bardzo dobre rozwiązanie pawcio! :D Najlepszym i chyba najwygodniejszym sposobem jest właśnie kupienie wszystkiego u jednego producenta. Będzie wszystko pasować do siebie jak ulał, no i montaż też możemy za raz zlecić, a nie oddzielnie dach i oddzielnie dodatki :/ Osobiście tylko w ofercie braasa widziałem akcesoria dachowe razem z dachówkami. |
| |
Reklamy Google | |
offline mołoszxx inżynier
|
Dlatego ja jestem zwolennikiem takie nadzoru podczas budowy- http://www.pierwszabudowa.pl/ przynajmniej można spać spokojnie i nie martwić się, że coś nie zostanie dopilnowane! |
| |
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
|