offline JakiKan praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline dbashirian03 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline sosix praktykant
|
|
| |
offline sosix praktykant
|
Zalewski Immobilien w Dachau też polecam. |
| |
offline kej_say fachowiec
|
Nie ma co się zastanawiać nad wyborem wykonawcy takich stoisk targowych. Najlepszym w Polsce jest https://smartdesign-expo.com/landing/przenosn e-stoiska-scianki-reklamowe-i-prezentacyjne/ . Właśnie z nimi zamierzamy podjąć współpracę. Ta firma śledzi światowe trendy, dlatego mają tak ciekawe pomysły i projekty. Warto zaznaczyć, że budują nie tylko stoiska targowe, ale również wnętrza komercyjne. |
| |
Reklamy Google | |
offline wizard praktykant
|
Gdyby ktoś chciał się wystawiać na targach w Niemczech -
to polecam firmę do pomocy:
http://kujawski-architekten.baurad.de/pl/ |
| |
offline royce praktykant
|
|
| |
Gość: Robertalela praktykant |
|
| |
Gość: TimothyBoofs praktykant |
visit our website |
| |
offline alexjohnson90 praktykant
|
|
|
Gdzie na targi?
«
Powrót do grupy: Gdzie na targi budowlane
Ostatnio na forum
- Międzynarodowe Targi Budownictwa i Architektury Liczba postów: 7 Grupa: Gdzie na ta... Poniekąd każde targi mogą być bardzo dobrą opcją dla nas ale ja raczej na ten moment zastanawiałem się nad tym gdzie wykonają dla mnie profesjonalne modułowe st...
- Targi Windows & Doors 2013 w Warszawie Liczba postów: 2 Grupa: Gdzie na ta... Byłem kiedyś na takowym targu, ciekawa sprawa. Kopia Zapasowa Windows
- Targi Mieszkaniowe Expo Liczba postów: 14 Grupa: Gdzie na ta... Jeżeli faktycznie chodzi o same targi to ja jeszcze jestem zdania, iż bardzo ważną opcją jest również to aby mieć zawsze profesjonalnie przygotowane stoisko tar...
- Targi Energii ze Źródeł Odnawialnych i Efektywnośc... Liczba postów: 5 Grupa: Gdzie na ta... teraz sa chyba jakieś targi expo
- Targi w każdym większym mieście Liczba postów: 32 Grupa: Gdzie na ta... Ostatnio organizowałem targi budowlane w Gdańsku i muszę przyznać, że pomoc agencji hostess w takich sprawach jest nieoceniona. Jeżeli będziecie kiedyś coś podo...