Gdzie najlepiej byłoby ubezpieczyć mieszkanie?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Problem z samochodem Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Pojawiły się jakieś wycieki oleju i problem ze zmianą biegów. No i chyba dodatkowo też wypadałoby już wymienić płyny w samochodzie.
- Tusz kreślarski Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Szukam sklepu plastycznego, w którym kupię dobrej jakości pędzle oraz tusz kreślarski. Jaki możecie mi polecić?
- styl życia Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi sklepu rowero...
- Co zrobić z rzeczami w czasie przeprowadzki Liczba postów: 57 Grupa: Trudne tema... W czasie przeprowadzki konieczne jest podjęcie decyzji co zrobić z naszymi rzeczami. Jest to kluczowy etap, który wymaga zarówno organizacji, jak i czasu. Przed...
- Jak przygotować się do przeprowadzki? Liczba postów: 58 Grupa: Trudne tema... Jeżeli jesteśmy w temacie transportu to polecam wybrać dobrą firmę, która oferuje właśnie usługi transportowe. Ja w zeszłym roku korzystałem z pomocy firmy z M...