Gdzie po rzeczy do kuchni?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

5 maja 2010, 16:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej,
właśnie wprowadzam się do nowego mieszkanka, ze starego zabieram bardzo mało rzeczy także wszystko - od talerzy,noże po jakieś zbędne gadżety muszę kupić. Ale jak na razie rozglądałam się tylko po dużych centrach, to ceny są wysokie a i asortyment niewielki. Gdzie wy się zaopatrujecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2010, 12:08

Mały asortyment w internecie?:) Ja jestem zachwycona ofertą sklepów internetowych;) Jest znacznie bogatsza niż tych tradycyjnych, bo nie ogranicza ich miejsce. Mój ulubiony sklep to 1komp.pl. Ceny mają niewysokie a wybór całkiem przyzwoity. Zobacz sobie ich ofertę na stronie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 maja 2010, 13:00

Moja znajoma jak robiła generalny remont swojego mieszkania i wymieniała w nim dosłownie wszystko to wszystko kupiła przez internet. W sklepach stacjonarnych szukała ewentualnie inspiracji, albo szła wybrać jakiś model sprzętu, a później zamówiła wszystko w sklepach internetowych i zaoszczędziła sporo pieniędzy z tego co mówiła. 1komp.pl faktycznie jest fajnym sklepem, mają duży wybór dobrych artykułów, i świetne kolorowe patelnie, które okrutnie mi się podobają:)

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2010, 03:22

W sumie zależy, jakie te nowe towary mają być. Bo jeśli takie tylko do jedzenia domowników, to wystarczy się przejść do większego supermarketu. Choć zakupy przez neta, też nie są złą opcją. W wielu przypadkach tańszą.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2010, 18:54

Ten komp to bardziej z agd i rtv a ja szukam czegoś z ciekawymi rzeczami do kuchni.
Karrot - pisałam, że w centrach handlowych mały asortyment, a nie w internecie...
W supermarketach faktycznie wybór jest, ale mi zależy na czymś oryginalnym, solidnie wykonanym :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 maja 2010, 16:15

A jaką kuchnie masz albo jaka chciałabyś mieć?
Bo jesli cenisz sobie styl i nietypowe aranżacje wnętrz to zajrzyj do sklepu myin. Na pewno coś ciekawego dla siebie znajdziesz. Mnóstwo tam różności estetycznych :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 maja 2010, 17:05

Zgadzam się, kuchennych dodatków mają sporo. I są bardzo oryginalne. Maja też bardzo inspirujący profil na fecebooku, gdzie można śledzić różne fajne wnętrzarskie pomysły i style.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 maja 2010, 11:03

Ja korzystam z kilku sklepów ale taki najciekawszy, który pasuje do Twojego profilu to www.stylowazastawa.pl jest tam chyba najwięcej oryginalnych rzeczy, także powinnaś być zadowolona:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 października 2014, 11:16

ja moge poleci sklep Dajar, zakładka- Ambition. Sama robiłam tam duże zakupy do kuchni podczas ostatniego remontu. Już troche minęło, ale ze sprzętu jestem bardzo zadowolona.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2014, 12:27

W zasadzie w sklepach internetowych znajdziesz szeroki wybór artykułów do każdego wnętrza,pokoju czy też łazienki i będzie taniej. Ze swojej strony zapraszamy także na www.Victori.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 501

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >