Gdzie szukać architekta wnętrz?

« Powrót do artykułu: Gdzie szukać architekta wnętrz? | « Powrót do grupy: Wnętrza

8 marca 2015, 23:16

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam serdecznie www.kaminskadorota.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 października 2016, 15:58

Wybór architekta wnętrz to rzeczywiście wyzwanie. Bo musi to być osoba zarówno profesjonalna, jeśli chodzi o to, jak swoją pracę wykonuję, ale także musi być komunikatywna i powinno nam się dobrze współpracować. Też wydaje mi się, że kolejny plus, jeśli zatrudnia się takiego fachowca, to właśnie fakt, że naprawdę dysponują oni wiedzą branżową, orientują się co i jak. Przeglądałam ostatnio oferty w Zielonej Górze, nawet zainteresowało mnie o biuro http://www.prodecor.com.pl/o-mnie.html

Ten post był edytowany przez likilee dnia: 13 października 2016, 15:58
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 października 2016, 13:14

Myślę, że poszukiwania warto rozpocząć od for oraz internetowych gdzie znajdziesz co najmniej kilka dobrych biur zajmujaćych sie aranżacją wnętrz, ale spróbuj też czytając tematy, wybrać swój styl i samodzielnie zaaranzować mieszkanie, co sprawi Ci ogromną satysfakcję.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2016, 14:44

Jeśli jesteście akurat na etapie poszukiwania inspiracji na urządzenie mieszkania czy domu lub chcecie się zapoznać z najnowszymi trendami w budownictwie i aranżacji wnętrz, to ja polecam gorąco targi Warsaw Build - impreza trwa jeszcze dziś i jutro w EXPO XXI. Ja byłam i jestem zachwycona, są wystawcy z całego świata, można się zapoznać z naprawdę innowacyjnymi rozwiązaniami i z najnowszymi trendami, a wszystko w 1 miejscu. Do tego super ciekawe wystąpienia, prelekcje, ja mam meeega pozytywne odczucia po wczorajszym i dzisiejszym dniu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2017, 11:01

dla mnie osoba taka jak architekt wnętrz /projektant to naprawdę ważna postać podczas prac nad wykończeniem wnętrza wymarzonego M. Jeśli chodzi o moje doświadczenie jestem z Krakowa więc szukałem firmy, która wykonuje tu swoje usługi. Szukałem dość długo bo konkurencja na rynku jest dość spora a nie chciałem podejmować pochopnych decyzji. Trafiałem z jednej strony na drugą i z wciąż coś mi nie pasowało- a to projekty, a to terminy z kosmosu a jak wszystko wydawało się ok cena była nie do zaakceptowania. Pewnego razu spotkałem kolegę ze studiów, któremu powiedziałem że kupiłem mieszkanie i mam problem z osobą która pomoże mi to jakoś teraz wszystko ogarnąć. Okazało się, że on właśnie wprowadził się do nowego mieszkania i również korzystał z usług projektowania wnętrz pod klucz. Zadzwoniłem do tego biura w celu zapoznania się z ich oferta i faktycznie okazało się to strzałem w dziesiątkę. Fresh Studio bo tak nazywała się ta pracowania to zespół kilu osób, ale bardzo rzeczowych, którzy znają się na tym co robią. Poprowadzili wszystkie etapy od projektu, aż po realizacje na wzorowym poziomie. To oni zajmowali się koordynacją prac, logistyką towarów, ale również rozwiązywali wszelkie wątpliwości już bezpośrednio z wykonawcami. Śmiało mogę ich polecić bo ekipa naprawdę robi gruba robotę ! http://freshstudio.com.pl/realizacje/ to jest ich oficjalna strona internetowa. Z portfolia jakie widzę na stronie robią oni również projekty w innych miastach jak Łódź, Warszawa czy Katowice :)

Ten post był edytowany przez kamilpieczonek dnia: 18 sierpnia 2017, 11:03
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 grudnia 2018, 09:23

najlepiej popytać znajomych, którzy mają doświadczenie w pracy z architektem, u których projekt robił specjalista i są zadowoleni, potem można poczytać na forach i portalach ogłoszeniowych lub wyszukać w google
ja polecam archidesign

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 524

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >