Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
Gość: oleczka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Madzia23 praktykant |
Z czystym sumieniem serca poleca hurtownię internetową Żabka (hurtownia porcealny w Pile). tam kupiłam porzadny porcelanowy zestaw obiadowy na 12 osob za jedyne 200zl, a sztućce na sztuki po parę złotych za sztukę, do tego bardzo dobry nóż za 23 złote. Przesyłkę miałam na drugi dzień. Była bardzo dobrze zabezpieczona, ale niestety jeden talerzyk pękł. Zadzwoniłam i na swój koszt wysłali mi nowy :) od tej pory tylko tam kupuje jak mi czegos brakuje |
| |
Reklamy Google | |
Gość: agnes2 praktykant |
Jeśli decydujemy się na zakup garnków, to powinny być one doskonałej jakości. Jest to bardzo istotne. Sprawdźcie sobie koniecznie tutaj https://www.bellodecor.com.pl/kuchnia/garnki- ceramiczne-1/garnki-silit-1 garnki Silit są naprawdę świetne i to pod każdym względem. Nie zawierają w swoim składzie niklu. Poza tym mają niezniszczalną powłokę Silargan. |
| |
offline sanqi321 praktykant
|
Sprawdż na gastrro.pl. Mają wyposażenie do gastronomii w naprawdę dobrych cenach. |
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: snippet praktykant |
Kiedyś też patrzyłem gdzie można tanio kupić, ale się nie opłaca. Tanie garnki noże czy patelnie (a nawet akcesoria, pojemniki) wymieniam średnio co 2 lata. Jak kupiłem sobie garnki Zwillinga czy Ballarini to po 2 latach nawet nie było śladu używania. A teraz jeszcze biorę naczynia żeliwne Staub (patelnie, nacyznia do duszenia i trochę akcesoriów i naczyń ceramicznych) bo widziałem u znajomych - mają już kilka lat i bezproblemowo przez cały ten czas. |
| |
Gość: verka9987 praktykant |
|
| |
offline jola85 kierownik
|
Ja mam bardzo fajne naczynia kuchenne z salonu porcelany http://salonporcelany.pl/naczynia-kuchenne/#w mf. Jestem z nich bardzo zadowolona z tych naczyń bo są bardzo trwałe. |
| |
Gość: MebleMerkurySzczecin.pl praktykant |
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|
Stron: 13 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸