Gdzie zamówić nowoczesną kuchnie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

10 stycznia 2022, 07:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Znacie jakąś firmę która jest w stanie zrobić pod wymiar nowoczesne meble, które jakościowo będą na dobrym poziomie i będą też dobrze się prezentować? Ogólnie to najlepiej kogoś z Warszawy albo okolic, bo chodzi tutaj o mieszkanie, które znajduje się w Ząbkach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2022, 09:34

super temat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2022, 06:42

Jeśli chodzi o wykonanie mebli pod wymiar to ja przy kuchni korzystałem z oferty firmy Luvio z Warszawy i jestem bardzo zadowolony z tego jak to poszło. Zresztą realizację masz na ich stronie www.LUVIOmeble.pl. Dobrze przygotowane meble, świetnie się prezentują, jednocześnie firma przygotowując mebel stara się projekt dopasować do indywidualnych oczekiwań zamawiającego więc to również ma znaczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 6 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz prostego sposobu na poprawę wyglądu mebli, obrzeża meblowe dostępne w ofercie Folmag https://folmag.com.pl/obrzeza-meblowe/ to świetny wybór. Dost...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 482 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz idealnych osłon na swoje okna, warto rozważyć możliwość wykonania firan i zasłon na wymiar. Firma firany Środa Wielkopolska specjalizuje się w szy...
  • suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....
  • Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 486 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnej i nowoczesnej baterii pasującej do wanny to na pewno warto będzie sprawdzić ofertę Sotbe u których znajdziesz szeroki wybór wariantów, szczegó...
  • Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 17 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 263

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >