Gdzie zamówić nowoczesną kuchnie

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

10 stycznia 2022, 07:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Znacie jakąś firmę która jest w stanie zrobić pod wymiar nowoczesne meble, które jakościowo będą na dobrym poziomie i będą też dobrze się prezentować? Ogólnie to najlepiej kogoś z Warszawy albo okolic, bo chodzi tutaj o mieszkanie, które znajduje się w Ząbkach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 stycznia 2022, 09:34

super temat

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 stycznia 2022, 06:42

Jeśli chodzi o wykonanie mebli pod wymiar to ja przy kuchni korzystałem z oferty firmy Luvio z Warszawy i jestem bardzo zadowolony z tego jak to poszło. Zresztą realizację masz na ich stronie www.LUVIOmeble.pl. Dobrze przygotowane meble, świetnie się prezentują, jednocześnie firma przygotowując mebel stara się projekt dopasować do indywidualnych oczekiwań zamawiającego więc to również ma znaczenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 63 Grupa: Najnowsze t... W przypadku małych łazienek, gdzie przestrzeń na podłodze jest ograniczona, suszarka ścienna stanowi efektywny sposób na oszczędność miejsca. Montaż na ścianie....
  • nowoczesne łóżko Liczba postów: 219 Grupa: Najnowsze t... A co powiesz na te modele https://madar24.pl/meble/lozka/lozka-200 x200/? Estetyczne i funkcjonalne. Nowoczesny design pasujący do każdej aranżacji, duża powierz...
  • aranżacja sypialni Liczba postów: 538 Grupa: Najnowsze t... Jeśli zależy Wam na udanym poranku w sypialni, to warto zacząć go od przygotowania kawy w dobrze urządzonej kuchni :) https://meblemibu.pl/kuchnie-na-wymia r-gda...
  • Nowoczesna kuchnia. Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Do nowoczesnej kuchni to teraz jest duży wybór mebli, są popularne. Ja sam też myślę o tym żeby tak swoją urządzić, już widziałem hokery do kuchni w tym stylu w...
  • Jaki grzejnik łazienkowy? Liczba postów: 415 Grupa: Najnowsze t... Szukając solidnych grzejników łazienkowych w nowoczesnym wydaniu to na pewno warto sprawdzić ofertę Oltens u których opcji nie brakuje w rożnych rozmiarach. Moż...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19412 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 219

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >