witajcie!Szukam dobrego deodety do pomiaru działki i podziału jej . Chcę aby był to ktos dokładny by wszystko zrobił porządnie , bo bardzo duzo jest partaczy którzy uważają sie za fachowców wiecie jak to jest . znajomy polecał mi bardzo geodezja wołominmówił że u niego wykonywali pomary na firmie i wszystko grało , a Wy korzystaliście z ich usług ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: telkin praktykant |
Ja osobiście korzystałem z usług biura geodezyjnego www.geo-graf.pl Działają na terenie całego województwa Lubuskiego, więc polecam ich wam jeżeli jesteście z tego rejonu Polski. Firma świadczy profesjonalne usługi geodezyjne i jest godna zaufania. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ferdar praktykant |
Profesjonalną firmą geodezyjną, z usług której korzystałem nieraz jest www.geodeta.lomza.pl Firma ta ma bardzo szeroką ofertę. Więcej o usługach przez nich świadczonych możecie poczytać na ich stronie. Polecam wam się do nich zgłosić. |
| |
offline AnkaA89 inżynier
|
|
| |
Gość: hoghor praktykant |
Profesjonalną firmą geodezyjną, która nie boi podejmować się najcięższych zleceń jest www.geomapa.info Jeżeli potrzebujecie profesjonalistów, którzy znają się na geodezji to polecam wam się do nich zgłosić. |
| |
Reklamy Google | |
offline kej_say fachowiec
|
Czy wśród użytkowników forum jest ktoś, kto kształci się w kierunku geodety? Ja, wiążę z tym swoją przyszłość, w związku z czym zaopatruję się powoli w sprzęt, który w przyszłości może mi się przydać. W jakie urządzenia powinienem się zaopatrzyć? Jak na razie mam upatrzony niwelator z http://www.geoida.pl/sprzet_geodezyjny,katego ria,niwelatory_optyczne.html |
| |
Gość: Direct Lenders praktykant |
|
| |
Gość: sieć praktykant |
Ja na przykład opierałem się na profesjonalizmie i fachu zawodowców z Geo-Projekt https://www.geo-projekt.com.pl/ . Zarówno pomiary kartograficzne, jak i geodezyjne zostały wykonane niezmiernie sprawnie i profesjonalnie. To była bardzo udana współpraca. |
| |
Gość: gary praktykant |
Ja też mam sprawdzoną firmę geodezyjną, na której mogę polegać. Jeżeli mieszkacie w województwie lubuskim to się skontaktujcie z www.geo-graf.pl Sam korzystałem z ich usług i mogę potwierdzić ich pełen profesjonalizm. |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|