Glazurnictwo

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

20 października 2008, 19:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam!

Jestem glazurnikiem i chciałbym zaprosić Kolegów z branży do wypowiedzi na tematy związane z nasza pracą.
Ostatnio trochę grzebałem w sieci i znalazłem ciekawy program fachowiec. Znajduje sie tu: http://forum.muratorplus.pl/viewforum.php?f=4
Co myślicie o nim? Mnie się bardzo spodobał, Otrzymuję dodatkowy bonus za moją i tak solidną robotę.

Pozdrawiam

Bogdus

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2009, 13:14

Jestem świeżo po kursie glazurnictwa.
Gdzie szukać pracy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2009, 17:11

Witam,
Proponuję skorzystać z bazy firm budowlanych i remontowych. Zwykle szuka się tam ekipy do budowy domu, ale można też trochę podzwonić do zakładów znajdujących się w spisie ( jak do branżowej książki z ogłoszeniami). Polecam stronkę, z której sam korzystałem przy budowie domu:fachowaekipa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2009, 10:59

Pracy szukaj na różnych portalach oferującą ją.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2011, 20:29

Czesc wam mam pytanko jaki czs zajmuje położenie (1m2 płytek ceramicznych - przykład z mojej strony to jest) chodzi mi o standardowe płytki i od czego to zależy dzieki za odpowiedz :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2011, 13:01

Witam serdecznie,

Powiem szczerze, że położenie płytek takiej powierzchni zajmuje dosłownie chwilę. Ja kładłem 5m2 i zajęło mi to jeden dzień. A to od czego zależy to przede wszystkim umiejętności, zakładasz sam czy fachowiec to zrobi? no i od warunków :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2011, 19:17

witam jestem plylkarzem od 5 lat 10 m2 klade w miesiac albo dlurzj jak dostane zaliczke

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2011, 09:56

Witam wszystkich,
Jeśli mamy wcześniej przygotowane podłoże, poradzimy sobie całkiem szybko. Tak naprawdę 1m2 płytki 30x30 to 9 sztuk płytki i około 4-5 kg kleju. Moim zdaniem, staranne położenie nie powinno zająć więcej niż godzinę.

Oczywiście najwięcej zależy od umiejętności i chęci wykonawcy. Dobierzmy też koniecznie dobry klej i fugę!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2011, 15:27

Koniecznie dobry klej, tzn. jaki? Co polecacie z własnego doświadczenia?

Zgłoś | Cytuj | Link

9 czerwca 2011, 15:27

Na zewnątrz czy wewnątrz, i czy na podłogówkę? Np. Cekol C-10, C-11, CS-12 na balkon, taras itp. świetny.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakie okna dachowe? Liczba postów: 323 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 497 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 426 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Fotowoltaika Liczba postów: 159 Grupa: Technologie... Falowniki sieciowe https://sklep.enovus.pl/falowniki/ , zwane również inwerterami sieciowymi, są kluczowym elementem instalacji fotowoltaicznych podłączonych do...
  • JAKIE SZAMBO? Liczba postów: 73 Grupa: Technologie... Natomiast gdybyście szukali ekologicznych środków do upłynniania ścieków w instalacji przydomowej oczyszczalni ścieków, czy szambie to warto zapoznać się z ofer...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >