offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gwiazda majster
|
Wszystko zależy jakie ciasto przygotujesz i jak je wypieczesz czy będą suchsze i sztywne czy luźniejsze. Myślę, że jak masz dzieciaki to gofrownica jest potrzebna, aby robić własne gofry i nie przepłacać na mieście. A w domu mając różne owoce, dżemy czy bitą śmietan można naprawdę poszaleć. |
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
Ja polecam opiekacz i gofrownica w jednym zajmuje mało miejsca i ma możliwość przygotowania i gofrów i grzanek i zapiec tortillę. Jeżeli już zakup to dobrej klasy gofrownica,w słabej nigdy Ci się gofry nie udadzą.Beda kluchowate ,niezależnie od ciasta.Musi mieć z 1000 W |
| |
offline roter majster
|
My robimy sami gofry i chleb. Samemu wychodzi taniej i smaczniej. Wypiekacze do chleba to świetna sprawa, dokładnie wymiesza i rozpoczyna pieczenie jak ciasto już wyrośnie i nie trzeba pilnować tego procesu. |
| |
offline majkale fachowiec
|
Smakowo wcale się nie różnią - oczywiście jeśli
wybierzesz porządną gofrownicę a nie tę najtańszą
;) |
| |
Reklamy Google | |
offline pierzub doświadczony
|
|
| |
offline samsam8 praktykant
|
Gofrownica - świetna sprawa :) Ja sobie cenię o wiele
bardziej gofry własnej roboty niż te kupne. Raz, że cena
o wiele niższa, dwa - wiesz co jesz :) |
| |
offline anka83 majster
|
|
| |
offline Kobiecinka praktykant
|
Ja mam combo gofrownica-opiekacz-milion innych funkcji od Tefala i kocham go miłością wielką. Miałam mieszane uczucia czy to się sprawdzi bo zazwyczaj wychodzę z założenia, że jak coś jest do wszystkiego tzn,., że jest do...no wiadomo ;) ale to cacko sprawiło mi niespodziankę :D Tylko niestety troszkę kosztuje :( |
| |
offline jamajka fachowiec
|
Takie urządzenia do robienia gofrów na pewno większość z nas posiada w domu, ale jeśli jeszcze chodzi o moje preferencje to ja zachwycam się zawsze tortami w różnej postaci. Tym bardziej, że w https://e-torty.pl/ za każdym razem znajdę taki tort, który mi najbardziej odpowiada i przede wszystkim smakuje. |
|
Gofrownica
«
Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV
Ostatnio na forum
- Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
- Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
- Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
- platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
- czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...