Gont bitumiczny czy blachodachówka?

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

15 września 2014, 21:57

Zgadzam sie: good 0 bad

A jak z farbą na blasze?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2014, 06:39

ja wykańczałem dach po prostu blachą i dobrze to wygląda, a pod kątem finansowym bardzo się opłaca, za blachę nie zapłaciłem dużo w http://www.hart-metale.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 września 2014, 17:40

lepiej zainwestowac i miec spokoj na lata, a nie sie martwic za rok czy dwa..

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2014, 13:41

Ja na dach zdecydowałam się na dachówkę ceramiczną z Creatona, blachę mi odradzano

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2014, 20:54

No blachę prawie każdy odradza, bo może rdzewieć i trzeba się nią sporo zajmować (malowanie, konserwacja)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2014, 16:35

to jest prawda, creaton ceraminczy lepszy bo tylko umyc trzeba raz na jakis czas, a tak to malowanie, konserwacja straszne...

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2014, 14:44

jest wielu producentow porządnych dachówek

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2014, 18:58

Właśnie :) Kto co woli to zależy od gustu jaka dachówka najbardziej nam będzie się podobała. Ja wybrałem Tegalit z Braasa i jestem bardzo zadowolony z efektu wizualnego jak i jakości:)

Zgłoś | Cytuj | Link

26 listopada 2014, 07:55

ja zdecydowałem się na blachę i dobrze to wygląda, przynajmniej dużo nie musiałem wydawać w http://sklep.hart-metale.pl/ za materiały

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 23:09

Ojj na blachę można wydać bardzo mało, lecz niestety jest to słabe rozwiązanie, bo blacha się grzeje, koroduje, traci kolor itp.itd

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak wykończyć dach? Liczba postów: 28 Grupa: Robimy dach Membrany dachowe to podstawowy element każdej solidnej konstrukcji dachowej. Na stronie https://www.folie-budowlane.pl/membrany- dachowe-i-akcesoria.html znajdzi...
  • Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 63 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Blacha trapezowa Liczba postów: 82 Grupa: Robimy dach Gdzie kupujecie takie blachy? Wskażcie proszę konkretne miejsca. Bardzo przydałyby mi się takie informacje. Potrzebuję szybko kupić trochę porządnej blachy. Uda...
  • dylatacja między ścianami tylnymi garaży blaszanyc... Liczba postów: 17 Grupa: Robimy dach Jeśli interesują Cię garaże z blachy to na pewno warto zapoznać się z oferta producenta Garaże Marmet. Oferuje różnorodne modele, które można dostosować do indy...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19489 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 333

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >