A ja bym chyba się skłaniał ku blachodachówce.. nie wiem, kiedyś też robiłem pewne porównanie w tym obszarze i jakoś wyszło mi że blachodachówką ma zdecydowanie więcej plusów. Polecam wybrać dach od https://panoramadachow.pl/ - mają naprawdę duzy wybór.
Gość: honoo praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: polim praktykant |
Ja zdecydowałem się na gont bitumiczny bo według mnie wygląda on o wiele lepiej od blachodachówki. Zakupiłem go od firmy www.sylmag.com.pl i polecam ich wam, jeżeli mieszkacie w Warszawie lub okolicy. |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Moim zdaniem blachodachówka i jeżeli rzeczywiście miałbym polecić Ci porządne rozwiązania w tym zakresie to zdecydowanie jestem za propozycjami od Braas które zaskakują pod każdym względem technicznym jak i samego wyglądu. Jednak najlepiej będzie jeżeli sprawdzisz je sam również z cennikami i innymi opiniami będzie na pewno łatwiej :) |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Dokładnie, moje zdanie jest zbieżne z poprzednikiem. Jeżeli już chcemy mieć piękny i bezpieczny dom to najlepiej pójść w stronę dachówek które od wieków uznawane są za najlepsze pod względem jakości do ceny. A Braas przygotował ogromny wybór modeli, kolorów oraz każdy odpowiednio zabezpieczył przed zabrudzeniami i porastaniem jednocześnie ograniczając porowatość dzięki czemu utrzymuje swój piękny wygląd przez długie, długie lata. |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Jeżeli ma być to trwałe i jednocześnie piekne pokrycie dachowe to ze swojej strony zdecydowanie mogę polecić Ci tak jak piszą moim poprzednicy czyli abyś sprawdził propozycje od Braas w zakresie dachówek ceramicznych i cementowych ponieważ przygotowali szeroki wybór modeli, kolorów oraz zadbali o jak najlepszy stosunek jakości do ceny. |
| |
Reklamy Google | |
offline KrzysiekS kierownik
|
Podzielam Wasze odpowiedzi i postawiłem na dachówkę ceramiczną, ale dobrą opcją jest również cementowa. Jeżeli zależy Ci na wysokiej jakości wykonania, możliwości doboru koloru oraz dobrych warunkach gwarancyjnych to Braas zdecydowanie jest numerem jeden na rynku. Dlatego warto w wolnej chwili odwiedzić stronę monier.pl |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Ja jednak jestem zdecydowanie za dachówką ceramiczną która moim zdaniem jest najlepszą opcją w zakresie pokryć dachowych. A że jeszcze można skorzystać z trwającej promocji od Braas to chyba nie ma co się dłużej zastanawiać szczególnie, że kończy się za kilka dni. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Ja postawiłbym na twoim miejscu jednak na dachówkę, jednak nie koniecznie ceramiczną bo również ciekawie prezentują się modele betonowe, szczególnie w ofercie Braas jak Teviva, Romańska, czy też Bałtycka Cisar. A od ponad roku mają jednocześnie dwie propozycje blachodachówek Decra i Quadro. |
|