Ja od razu wybrałem Kermi x2 gdy zakładałem cała instalacje grzewczą. Pozorny zawsze ubezpieczony, a jak jeszcze mogę trochę energii zaoszczędzić i podwyzszyć komfort cieplny to czemu nie :) Jestem bardzo zadowolony, nie było żadnych problemów od 2 lat, więc oby tak dalej :)
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Ja miałem starszą instalację, więc na początku były żeberkowe stalowe.... po prostu masakra kocioł ciągle chodzi a ciągle zmino było. Musiałem wymienić na coś nowego i ta wpadły kermi therm x2, bo nie sa drogie ale bardzo skuteczne. Na tą chwilę nie wiem czy jest lepszy grzejnik płytowy i nie zamieniłbym ich na inne |
| |
Reklamy Google | |
offline SwiatPlastiku.pl majster
|
|
| |
|
|
| |
offline Alonka31 inżynier
|
My w łazience mielismy jakąś drabinkę z sieciówki to dopiero był badziew. Nigdy więcej nie pójdę w cenę. Właśnie temu z mężem wybralismy Kermi, gdzie znaleźlismy Casteo od razu widac, że jest świetnie wykończony, moc grzewcza bardzo dobrze dobrana. To czego szukaliśmy :) |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Gość: dyziek654 praktykant |
Może w Swatt sobie sprawdź, mają różne instalacje w tym technikę grzewczą na przyzwoitym poziomie. Kupuję u nich już jakiś czas i na razie żadnych problemów ani z towarem ani z dostawą nie było. Na stronie swatt.pl można składać zamówienia, rzeczy mają w miarę konkretnie opisane, nie trzeba się za wiele domyślać. |
| |
offline AdrianPudlo inżynier
|
Ja mam grzejniki od Instal Projekt, bo zależało mi na nowoczesnej formie. W salonie mam taki - http://www.instalprojekt.com.pl/grzejniki/ele gante-design/art,17,dostepne-modele,7.html - i to był bardzo dobry wybór. |
Ten post był edytowany przez AdrianPudlo dnia: 30 maja 2017, 11:50 | |
|