Grzyb pod linoleum

« Powrót do grupy: Porady i opinie

15 maja 2009, 17:36

Zgadzam sie: good 0 bad

Co zrobić kiedy na parkiecie drewnianym pod linoleum pojawia się grzyb? Linoleum zostało zdjęte i boję się go znowu położyć. Czy trzeba zmieniać parkiet żeby pozbyć się tego problemu?
Proszę o pomoc

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2010, 12:30

Radziłabym zdjąć parkiet i położyć pod niego inne tworzywo. Ja pod parkietem mam ułożoną folię oraz piankę i nie mam żadnych problemów. Serdecznie polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 października 2019, 11:23

Najlepiej zgłosić się do sprawdzonej firmy, która zajmuje się układaniem linoleum zamiast robić to samemu. Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to skontaktujcie się z http://abc-podlogi.eu/ Na nich można w pełni polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2021, 06:46

Gdzieś musi podciągać wilgoć, która gromadzi się w podłodze. linoleum same w sobie problemem nie jest, tylko pokazało, że coś się złego dzieje, bo przecież gdyby podłoże było suche, to grzyb by się nie pojawił. Zgłoś się do firmy Eko Projekt - http://www.ekspertyzy-mykologiczne.pl/ . Eksperci w niej pracujący przeprowadzą ekspertyzę budowlaną i odnajdą przyczynę zawilgocenia. W drugim etapie wskażą jakie są możliwości techniczne usunięcia źródła wilgoci, a także przedstawią kosztorys tego typu prac. Dzięki ich pomocy pozbędziesz się skutecznie i na stałe grzyba i wilgoci z domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 218

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >